Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Bosch

Bosch

onmisbaar in uw keuken!

Al generaties lang maakt de keukenapparatuur van Bosch het dagelijks leven in de keuken een stuk eenvoudiger. Een uitstekende kwaliteit in combinatie met een adembenemend design; dat is waar Bosch keukenapparatuur voor staat! Wij zijn er dan ook trots op dat een ruim assortiment van dit kwalitatieve A-merk bij Nieuwenhuiskeukens verkrijgbaar is. Bosch levert al jarenlang keukenapparatuur van topkwaliteit en is daarmee onmisbaar in uw keuken! Meer te weten komen over dit kwaliteitsmerk? Kijk en lees dan snel verder.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Al ruim 130 jaar: kwaliteit, technische perfectie en hoge betrouwbaarheid

Bosch streeft ernaar uw huishouden aangenamer en makkelijker te maken. Al ruim 130 jaar staat Bosch keukenapparatuur voor kwaliteit, technische perfectie en hoge betrouwbaarheid. Met deze drie aspecten in gedachte ontwikkelt Bosch voortdurend kwalitatieve keukenapparatuur dat het leven een stuk aangenamer maakt. Deze wonderbaarlijke prestatie en gebruiksgemak in combinatie met een aantrekkelijk design maken de keukenapparatuur van Bosch uniek. Ook als u veel waarde hecht aan de maatschappij en het milieu bent u bij Bosch aan het juiste adres. Bosch gaat uiterst zorgvuldig om met de productie van de keukenapparatuur. Zelfs bij het transport wordt zuinig omgegaan met grondstoffen. Zo worden de Bosch vaatwassers bijvoorbeeld efficiënt ingepakt, zodat er meer producten tegelijkertijd vervoerd kunnen worden. Hierdoor gebruikt Bosch minder verpakkingsmateriaal, wordt er bezuinigd op brandstof en gaat de CO2-uitstoot omlaag. Tevens is de apparatuur ook erg energie-efficiënt, wat ook nog eens extra bijdraagt!

Bosch keukenapparatuur

Met Bosch koelkasten, vriezers, vaatwassers, afzuigkappen, kookplaten, koffiemachines, ovens en magnetrons heeft Bosch een zeer uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur. Waar u dus ook naar op zoek bent, Bosch voorziet u van alle gemakken in de keuken.

Kom langs in onze showroom

Heeft u vragen over de keukenapparatuur van Bosch of wilt u de apparatuur bekijken? Kom dan langs in een van onze showrooms. Nieuwenhuis Keukens levert al jarenlang keukenapparatuur van Bosch en onze adviseurs beantwoorden dan ook graag al u vragen omtrent deze apparatuur.

Home
Terug
Sluiten