Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Boretti keukenapparatuur

Boretti

op een Italiaanse levenswijze

Met Boretti keukenapparatuur ben je verzekerd van kwalitatieve apparatuur met een uitstekend gebruiksgemak. Doordat de keukenapparatuur van Boretti is gemaakt van hoogwaardige materialen, kunt u lang genieten van deze apparaten. Naast dat de keukenapparatuur van Boretti hoog scoort op kwaliteit, is de apparatuur ook nog eens zeer stijlvol. Bovendien is het design van de keukenapparatuur van Boretti gebaseerd op een Italiaanse levenswijze. Hierdoor brengt u de warme sfeer van Italië terug in uw eigen keuken. Benieuwd wat Boretti nog meer allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder. De keukenspecialisten van Nieuwenhuis vertellen u graag meer over de bijzondere apparatuur van Boretti.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

De historie van Boretti

Het merk Boretti is bekend geworden door haar uitstekende kwaliteit en Italiaanse design. De passie van de Italiaanse keuken wordt teruggebracht in de keukenapparatuur van Boretti. Van oorsprong begon het merk met het maken van fornuizen, maar dit werd al snel uitgebreid met andere keukenapparatuur, zoals vaatwassers, ovens en nog veel meer. Met de apparatuur van Boretti is het mogelijk om uw eten op een kwalitatieve wijze te bereiden. Zo geniet je op een Italiaanse wijze van een overheerlijke maaltijd of uitgebreide lunch.

Het assortiment van Boretti

In het assortiment van Nieuwenhuis bevindt zich een ruime selectie keukenapparatuur van Boretti.  Zo heeft u de keuze uit diverse Boretti fornuizen, Boretti ovens, Boretti afzuigkappen, Boretti koelkasten, Boretti kookplaten en Boretti vaatwassers. Waar u dus ook naar op zoek bent, Boretti kan u voorzien van alle benodigde apparatuur in de keuken.

Meer over Boretti keukenapparatuur?

Wilt u meer weten over de keukenapparatuur van Boretti? Maak dan een afspraak en kom langs in een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs nemen graag uitgebreid de tijd voor u en helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Liever thuis wat meer inspiratie op doen? Ook dat is mogelijk met ons gratis keukenmagazine.

Home
Terug
Sluiten