Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

BORA: afzuiging naar beneden

innovatief en efficiënt

Sinds de keuken een steeds prominentere plek in het huis heeft gekregen, gaat er meer aandacht uit naar het design van de keuken. Een grote, metalen schouw van een afzuigkap kan dan een onaantrekkelijk beeld vormen. Toch is een afzuigsysteem essentieel voor een goed werkende keuken. BORA heeft dé oplossing gevonden. Door het afzuigsysteem in de keuken stijlvol te verwerken in de kookplaat, valt de complete schouw weg en ziet jouw keuken er extra strak uit. Een BORA afzuigkap is dus net even wat anders dan de conventionele afzuigkappen. Lees hier snel verder over de apparatuur die BORA te bieden heeft en laat je inspireren.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

BORA Pure

Wanneer je kiest voor de inductiekookplaten van BORA dan ben je verzekerd van ultiem kookgenot. De modernste vorm van kookplaten wordt hier gemixt met de revolutionaire afzuigsystemen van BORA. De BORA Pure kookplaat is een van deze revolutionaire inductiekookplaten.

Met de vele gewonnen onderscheidingen wordt de BORA Pure vaak gezien als de beste kookplaat met afzuiging. Deze BORA inductieplaat maakt gebruik van de nieuwste technologieën die BORA te bieden heeft en wordt daarmee het vlaggenschip van jouw keuken. Naast de BORA Pure zijn er ook vele andere modellen waarmee je verzekerd zal zijn van een geweldige kookervaring.

De BORA kookplaat

Door de afzuiging beneden te plaatsen, is het natuurlijk ideaal om de afzuiging te verwerken in de kookplaat: de bron van alle dampen. Zo is de BORA kookplaat met afzuiging bedacht. Meestal wordt tussen of in het midden van de kookplaten een afzuigsysteem geplaatst die alle ongewenste dampen en geuren naar beneden zuigt.

De BORA afzuiging biedt genoeg kracht om ervoor te zorgen dat de rook niet zal stijgen maar direct afgezogen wordt. Daarnaast zijn de motors in de afzuigsystemen van BORA nog steeds uiterst stil. Qua kookplaten heb je bij BORA nog steeds de keuze uit inductie, elektrisch en gas. Zo is er voor iedereen een kookplaat naar wens.

Praktische luxe

Met een BORA inductiekookplaat geniet je van verschillende technologische snufjes. Met de Intuïtieve sControl-bediening is de BORA inductiekookplaat met afzuiging eenvoudig te bedienen op een futuristische manier. Ook wordt bij een aantal modellen de afzuiging automatisch geregeld. Zo gaat de afzuiging harder werken wanneer er intensiever wordt gekookt. Met het eSwap systeem worden geuren geneutraliseerd zodat je in jouw keuken blijft genieten van een frisse, uitnodigende geur.

Ook het reinigen is een klusje van niks bij een BORA inductiekookplaat. De kookplaat is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek en de afzuiging verwijder je eenvoudig uit de kookplaat en stop hem gewoon in de vaatwasmachine. Voor al deze luxe is varieert de BORA kookplaat prijs tussen de €2.300 en €4.100.

Benieuwd naar onze keukens?

Geïnspireerd door dit artikel en benieuwd naar wat allemaal mogelijk is voor in jouw keuken? Vraag dan geheel vrijblijvend ons gratis keukenmagazine aan. Hierin ontdek je handige tips en tricks, diverse voorbeeldkeukens én lees je ervaringsverhalen van onze klanten.

Wil je meer weten over BORA afzuigsystemen en de mogelijkheden voor jouw keuken? Maak dan een afspraak in een winkel bij jou in de buurt. Onze deskundige adviseurs staan hier klaar om jouw wensen vrijblijvend in kaart te brengen en je te voorzien van een passend advies.

Home
Terug
Sluiten