Bora afzuigsystemen: innovatief en efficiënt| Nieuwenhuis Keukens

Bora afzuigsystemen

innovatief en efficient

Bora afzuigsystemen zijn op een strakke en efficiënte manier verwerkt in de kookplaat. Dit betekent dat het systeem de dampen direct bij de bron afvoert. Geurtjes krijgen daardoor geen kans om zich te verspreiden, wat resulteert in een schone en frisse keuken. Bovendien is een grote afzuigkap die afleidt van uw strakke, moderne keuken verleden tijd. Bora kookveldafzuiging biedt u ook meer vrijheid tijdens het koken. Bepaalde modellen werken namelijk volledig automatisch, zodat u zich volledig op het koken kunt focussen. Nieuwenhuis Keukens vertelt u meer over het merk Bora en haar innovatieve afzuigsystemen.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Bora kookveldafzuiging: het einde van de afzuigkap

Met de oprichting van Bora in 2006 is het merk relatief jong. Desondanks is Bora nu al op weg naar wereldwijde bekendheid. Het is namelijk het eerste merk dat het kookveldafzuigsysteem op de markt heeft gebracht, én met succes. Bora betekent het einde van de afzuigkap en het begin van meer vrijheid, schoonheid en efficiëntie tijdens het koken. Het innovatieve afzuigsysteem heeft namelijk een reinigend vermogen van 100%, wat betekent dat geuren en dampen niet ontsnappen. Daarnaast is ook het schoonmaken van een afzuigsysteem nog nooit zo eenvoudig geweest. U haalt de onderdelen handmatig uit elkaar en plaats ze simpelweg in de vaatwasser.

De verschillende Bora afzuigsystemen

Bij Bora kiest u uit vier verschillende afzuigsystemen. Het meest eenvoudige model is de Bora Pure, een afzuigsysteem met een rond design in het midden van de kookplaat. Hiermee geniet u van de spraakmakende voordelen van kookveldafzuiging tegen de meest voordelige prijs. Let er wel op dat deze variant alleen geschikt is voor keramische en inductiekookplaten. Wilt u ook graag gaspitten? Dan is de Bora Classic wat voor u. De smalle, rechthoekige kookveldafzuiging scheidt de twee kookplaten van elkaar. Zo combineert u bijvoorbeeld een wokbrander met een elektrische kookplaat. De Bora Professional 2.0 gaat nog een stapje verder. Het afzuigsysteem reageert namelijk op uw kookactiviteit. Hoe intensiever u kookt, hoe harder het systeem gaat werken. De communicatie tussen afzuiging en kookplaat verloopt automatisch. Zo focust u zich volledig op het bereiden van een heerlijke maaltijd.

Bezoek onze winkel

Wilt u meer weten over Bora afzuigsystemen en de mogelijkheden voor uw keuken? Maak dan een afspraak in een winkel bij u in de buurt. Onze deskundige adviseurs staan hier klaar om uw wensen vrijblijvend in kaart te brengen en u te voorzien van een passend advies.

Home
Terug
Sluiten