Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Bauknecht ovens

Bauknecht ovens

onmisbaar in uw keuken

De perfecte gerechten bakt of stoomt u met een Bauknecht oven. Dit kwalitatieve merk van Nieuwenhuis Keukens laat uw gerechten nog lekkerder smaken. Met ovens, stoomovens en magnetrons biedt Bauknecht voldoende keus. Chef of hobbykok? Zeker weten vindt u een oven of magnetron passend bij uw manier van koken.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Comfortabel bakken en stomen

Met een Bauknecht oven kunt u comfortabel bakken en stomen. U heeft de mogelijkheid tot een softclose ovendeur, uitschuifbare bakplaten en een gaarthermometer om het bakken nog prettiger te maken. Ook beschikken sommige modellen over een zelfreinigingsfunctie. U heeft de keuze voor een heteluchtoven of turbo heteluchtoven. Het extra verwarmingselement in de turbo heteluchtovens zorgt ervoor dat de hete lucht sneller wordt verspreid en gerechten goed gaar worden.

Trendy stoomovens

Gezond, lekker, snel en veilig: dat zijn de stoomovens van Bauknecht. Dat deze ovens een trend zijn is niet gek. Stoomovens zorgen ervoor dat de smaken en goede voedingstoffen uit uw eten behouden blijven waardoor uw eten extra vers smaakt. U heeft de keuze uit een stoomoven of combi-stoomoven met eventuele extra's zoals een geïntegreerde watertank, gaarthermometer, CleverCook timer of ProCook timer. De ProCook timer heeft speciale functies om bijvoorbeeld deeg te laten rijzen, zelf yoghurt te maken of spullen te desinfecteren. De Bauknecht stoomovens stomen van 40 tot 100 graden Celsius en worden uitgevoerd in RVS of zwart.

Bauknecht magnetrons

Magnetrons, combimagnetrons en compacte ovens met magnetronfunctie: waar gaat uw voorkeur naar uit? Misschien een combinatie van beide? Dan zijn de combimagnetrons en compacte ovens met magnetronfunctie wellicht wat voor u. Deze bieden u het comfort van een Bauknecht oven met de snelheid van een magnetron. De losse magnetrons bieden we ook aan met extra functies zoals stomen, ontdooien, grillen of opwarmen. U kunt kiezen voor een uitvoering in de kleur zwart of RVS.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de Bauknecht ovens of wilt u de ovens bekijken? Kom eens langs in de showroomvan Nieuwenhuis Keukens! Onze adviseurs beantwoorden graag al u vragen en helpen u bij het vinden van de perfecte oven.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Bauknecht

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd topkwaliteit als u kiest voor Bauknecht. Door het uitgebreide design en de verschillende prijsklassen is er voor iedereen ruime keuze. Bauknecht: één van de toppers bij Nieuwenhuis Keukens.

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd...

Lees meer

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd topkwaliteit als u kiest voor Bauknecht. Door het uitgebreide design en de verschillende prijsklassen is er voor iedereen ruime keuze. Bauknecht: één van de toppers bij Nieuwenhuis Keukens.

Home
Terug
Sluiten