Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Bauknecht kookplaat

Bauknecht kookplaten

van topkwaliteit

Gaskookplaten, keramische kookplaten en inductiekookplaten: Bauknecht heeft het allemaal! Dit topmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft voor iedere wens een uitstekende kookplaat. Maak uw keuze uit de verschillende stijlen en functionaliteiten.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Ruime keuzemogelijkheden

Kies bij Bauknecht uit koken met gas, inductie of en keramische kookplaat. Afhankelijk van de beschikbare ruimte is er de mogelijkheid om te koken met één, vier of vijf kookplaten en eventueel een (wok)brander. Heeft u weinig ruimte in uw keuken? Dat is geen probleem! De Bauknecht kookplaten zijn er in diverse afmetingen zodat er altijd één is die past. Een vleugje design toevoegen aan uw kookplek? Wat denkt u van een kookvlak uitgevoerd in glas, RVS of gehard glas?

Gaskookplaat

Kookt u het liefst op de traditionele manier? Dan zijn de Bauknecht gaskookplaten een uitstekende keuze. U heeft de keuze uit een gaskookplaat met één, vier of vijf pitten met eventueel een wokbrander. De gaskookplaten van Bauknecht zijn er in verschillende afmetingen. In veel toprestaurants wordt gekookt op gas omdat het mogelijk is de temperatuur uiterst nauwkeurig te regelen. Vanzelfsprekend is aan de veiligheid gedacht. De gaskookplaten zijn voorzien van een 'geen gas, geen vlam' beveiliging waardoor u veilig kunt koken.

Inductiekookplaat

Tijdens het koken op een inductiekookplaat gaat er weinig energie verloren, omdat de bodem van de pan wordt verhit en niet de kookplaat. Daardoor blijven de zones rondom de kookplaat naar verhouding koel. Een Bauknecht inductiekookplaat biedt u veel opties. U kunt kiezen voor extra snelle verwarming, restwarmte-indicatoren, een timer, pauzefunctie, variabele kookzones of Sensorfunctie. Inductiekookplaten van Bauknecht hebben een trendy design met gemakkelijke tiptoetsbediening waardoor u comfortabel kunt koken.

Keramische kookplaat

Een keramische kookplaat is zuinig in energie. De plaat wordt verhit door infrarode straling en doordat de energie puur wordt gebruikt om de pan te verhitten zijn deze kookplaten duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Alle Bauknecht keramische kookplaten zijn uitgerust met restwarmte-indicatoren en een HiLight snelkookzone waardoor u een goed overzicht hebt tijdens het koken.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Bauknecht

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd topkwaliteit als u kiest voor Bauknecht. Door het uitgebreide design en de verschillende prijsklassen is er voor iedereen ruime keuze. Bauknecht: één van de toppers bij Nieuwenhuis Keukens.

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd...

Lees meer

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd topkwaliteit als u kiest voor Bauknecht. Door het uitgebreide design en de verschillende prijsklassen is er voor iedereen ruime keuze. Bauknecht: één van de toppers bij Nieuwenhuis Keukens.

Home
Terug
Sluiten