Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Bauknecht koel/vriescombinaties

Bauknecht koelers en vriezers

Innovatief en zuinig

Bauknecht koel/vriescombinaties zijn voorzien van de laatste nieuwe technische snufjes om uw etenswaar lang vers en smakelijk te houden. Bovendien profiteert u van een energiezuinig apparaat met gebruiksgemak wanneer u kiest voor een Bauknecht koel/vriescombinatie. Lees hier wat de koel/vriescombinaties van dit merk u te bieden hebben.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Gepatenteerde ProFresh

Bauknecht staat bekend als het merk waar gezondheid, comfort en duurzaamheid voorop staan. Zo zorgt bijvoorbeeld de gepatenteerde ProFresh technologie ervoor dat de luchtvochtigheid en de koude lucht in de koelkast optimaal verdeeld worden. Uw voedsel blijft tot wel vier keer langer vers.

NoFrost betekent nooit meer ontdooien

Sommige Bauknecht koel/vriescombinaties zijn uitgerust met NoFrost technologie. Dat betekent dat u het vriesgedeelte niet hoeft te ontdooien. Koude lucht wordt geventileerd waardoor er geen ijsvorming ontstaat. Een handige technologie die u veel tijd bespaart.

Sensortechnologie

De ingebouwde sensoren in het vriesgedeelte bewaken continu de temperatuur en passen deze aan, afhankelijk van hoe vol de vriezer is, bijvoorbeeld. Dat is een van de energiezuinige technologieën van Bauknecht waardoor u nooit meer energie verbruikt dan nodig.

Hygiëne+ filter voor schone lucht

Deze technologie zorgt voor filtering van de luchtcirculatie en voorkomt daarmee nare geurtjes van voedselresten. Ook bacteriën krijgen met deze filter geen kans. U profiteert van langdurig verse etenswaren.

StarLight LED-verlichting

Soms vergeten we nog wel eens wat we allemaal in onze koelkast bewaren. Met de innovatieve StarLight LED-verlichting hebt u een helder en goed overzicht van al uw etenswaar.

Extra gebruiksgemak met verstelbare onderdelen

Met de verstelbare deurvakken en legplateaus van Bauknecht koel/vriescombinaties past u de koelkast aan naar uw eigen wensen en etenswaren. Zo kunt u gemakkelijk meer hoge flessen kwijt in de deur als u bezoek heeft of bewaart u die feestelijke hoge taart op een van de plateaus.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over de koel/vriescombinaties van Bauknecht? Kom dan naar een van de Nieuwenhuis showrooms voor inspiratie. Onze adviseurs staan u graag te woord. 

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Bauknecht

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd topkwaliteit als u kiest voor Bauknecht. Door het uitgebreide design en de verschillende prijsklassen is er voor iedereen ruime keuze. Bauknecht: één van de toppers bij Nieuwenhuis Keukens.

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd...

Lees meer

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd topkwaliteit als u kiest voor Bauknecht. Door het uitgebreide design en de verschillende prijsklassen is er voor iedereen ruime keuze. Bauknecht: één van de toppers bij Nieuwenhuis Keukens.

Home
Terug
Sluiten