Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Bauknecht koelkasten

voor elke keuken

Bauknecht Koelkasten

Bauknecht koelkasten

Sluiten naadloos aan bij uw keuken

Met een Bauknecht koelkast zorgt u ervoor dat uw etenswaren lang koel en houdbaar blijven. Het assortiment koelkasten is zeer divers dus er zal gegarandeerd een koelkast tussen zitten die aan uw wensen voldoet. De gehele collectie Bauknecht koelkasten zijn inbouwmodellen wat ervoor zorgt dat de koelkast naadloos aansluit bij uw keuken. De koelkasten zijn in roestvrijstaal en wit verkrijgbaar. Bent u benieuwd wat de collectie Bauknecht koelkasten te bieden heeft? Lees hier dan verder.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Koel/vriescombinatie én energiezuinig

Met de inbouwkoelkasten van Bauknecht heeft u keuze uit twee opties. Wilt u graag een vriezer bij uw koelkast hebben? Dan is een koel/vriescombinatie van Bauknecht wat voor u. Als u geen gebruik maakt van een vriezer of al een of al een losse vrieskast heeft, is alleen een koelkast voldoende. Daarnaast weet u met een Bauknecht koelkast zeker dat u een milieubewuste keuze maakt. Alle koelkasten zijn voorzien van energielabel A+, A++ of A+++. De koelkasten verbruiken zo min mogelijk energie zonder dat uw voedsel daaronder lijdt. 

Verschillende functies

De koelkasten van Bauknecht beschikken over verschillende functies. Zo kunt u een koelkast kiezen met de functies die precies aan uw behoeftes voldoen. Met het ProFresh vershoudsysteem kunt u het juiste klimaat voor uw wekelijkse boodschappen kiezen. De sensoren meten continu hoe de luchtvochtigheid en de koude lucht verdeeld moet worden waardoor uw producten langer goed blijven. Zeker in combinatie met de Hygiëne+ Filter. Deze filter zorgt ervoor dat nare geurtjes en bacteriën worden verwijderd en de luchtcirculatie gefilterd blijft. Zou u graag bepaald voedsel op een andere temperatuur willen bewaren? Met de nul graden zone bij een Bauknecht koelkast blijft het product in die zone nog langer goed doordat u alleen in dat compartiment de temperatuur apart kunt instellen. Wilt u uw vriezer niet meer ontdooien? Dat kan met het NoFrost systeem! Zo ontstaat er geen ijsvorming wat hygiënischer is voor de inhoud van uw vriezer en hoeft u uw vriezer om de zoveel tijd niet meer te ontdooien. 

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar de collectie Bauknecht koelkasten? Bezoek dan een van onze showrooms! Onze adviseurs helpen graag al uw vragen te beantwoorden zodat u de koelkast kiest die het beste bij u past. 

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Bauknecht

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd topkwaliteit als u kiest voor Bauknecht. Door het uitgebreide design en de verschillende prijsklassen is er voor iedereen ruime keuze. Bauknecht: één van de toppers bij Nieuwenhuis Keukens.

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd...

Lees meer

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd topkwaliteit als u kiest voor Bauknecht. Door het uitgebreide design en de verschillende prijsklassen is er voor iedereen ruime keuze. Bauknecht: één van de toppers bij Nieuwenhuis Keukens.

Home
Terug
Sluiten