Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Bauknecht Afzuigkappen

Bauknecht afzuigkappen

een passende afzuigkap voor iedereen

Wat uw wens ook is, Bauknecht heeft voor iedere keuken een passende afzuigkap. Een inbouw-, eiland- of een wandschouwafzuigkap? Bauknecht biedt u volop keuze in alle typen. Keukenluchtjes worden snel en doelmatig afgevoerd waardoor u optimaal kunt genieten van uw keuken.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Een toevoeging aan uw keukendesign

Een stijlvol ontworpen afzuigkap die gegarandeerd optimaal functioneert, dat mag u verwachten van alle afzuigkappen van Bauknecht. Een opvallend ontwerp of juist mooi weggewerkt? Bauknecht biedt u volop keuze! Een essentieel onderdeel van uw keuken wordt zo een stijlvolle toevoeging aan uw keukendesign.

Bauknecht biedt u volop keus

Bauknecht heeft een ruim assortiment aan afzuigkappen. Met afzuig-inbouwunits, eilandafzuigkappen, geïntegreerde afzuigkappen, onderbouw afzuigkappen, vlakschermafzuigkappen en wandschouwafzuigkappen heeft Bauknecht voor iedere keuken een passende afzuigkap.

Onderbouwafzuigkap

Met een onderbouw afzuigkap profiteert u van een intensieve afzuiging en bespaart u ruimte. De afzuigkap biedt u de mogelijkheid de afzuigkap naar alle vrijheid te plaatsen onder een bovenkast of aan de muur.

Vlakscherm afzuigkap

Een vlakscherm afzuigkap schuift u na het koken subtiel in waardoor alleen een smalle, roestvrijstalen strook zichtbaar is. Hierdoor is de afzuigkap praktisch onzichtbaar.

Geïntegreerde afzuigkap

Met een geïntegreerde afzuigkap kunt u volop genieten van de voordelen van een afzuigkap en verbergt u hem subtiel wanneer u de afzuigkap niet gebruikt. Een geïntegreerde afzuigkap wordt volledig geïntegreerd in uw keuken en voorzien van hetzelfde front als uw keukenkastjes.

Inbouwunit afzuigkap

Wilt u genieten van de voordelen van een afzuigkap maar ziet u hem liever niet? Dan is een inbouwunit afzuigkap wellicht wat voor u. Met een inbouwunit afzuigkap wordt het zicht in uw keuken niet beperkt. De afzuigkap wordt ingebouwd in uw keuken en weggewerkt met een houten koof of gestuukte schouw waardoor u extra ruimte creëert. Dit type afzuigkap is mogelijk in zowel een wandkeuken als een eilandkeuken.

Eiland afzuigkap

Met een eilandafzuigkap wordt uw kookgelegenheid het middelpunt van de keuken. De afzuigkappen van Bauknecht hebben een schitterend design waardoor de afzuigkap een stijlvolle toevoeging wordt aan uw keukendesign. Een eilandafzuigkap is zowel mogelijk in een wandkeuken als een eilandkeuken.

Wandschouw afzuigkap

Zoekt u een krachtige afzuigkap met een fraai design? Dan zijn de Bauknecht wandschouwafzuigkappen wellicht wat voor u. Deze afzuigkappen worden ingebouwd tussen twee bovenkastjes of vrij tegen de wand waardoor de afzuigkap een stijlvol middelpunt wordt boven uw kookgelegenheid.

Kom eens langs voor advies over Bauknecht

Heeft u vragen over Bauknecht afzuigkappen of wilt u de afzuigkappen eens bekijken? Kom dan eens langs in de showroom van Nieuwenhuis Keukens! Onze adviseurs kunnen u alle informatie geven waar u naar op zoek bent.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Bauknecht

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd topkwaliteit als u kiest voor Bauknecht. Door het uitgebreide design en de verschillende prijsklassen is er voor iedereen ruime keuze. Bauknecht: één van de toppers bij Nieuwenhuis Keukens.

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd...

Lees meer

Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd topkwaliteit als u kiest voor Bauknecht. Door het uitgebreide design en de verschillende prijsklassen is er voor iedereen ruime keuze. Bauknecht: één van de toppers bij Nieuwenhuis Keukens.

Home
Terug
Sluiten