Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Atag Vaatwasser

Atag Vaatwassers

Afwassen doet u met ATAG

Met een vaatwasser van ATAG behoort afwassen met de hand tot het verleden. U ruimt vanaf nu snel en eenvoudig uw vaat op. Zo kunt u na het koken heerlijk ontspannen. Met slechts één druk op de knop is uw vaat in een mum van tijd weer blinkend schoon. De vaatwassers van ATAG kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijke design en zijn nagenoeg geluidloos. Ieder model beschikt over een breed scala aan was- en droogfuncties. Perfect geschikt voor zowel grote als kleine vaatwasbeurten.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Welke vaatwasser past bij mij?

Geluidsloosheid is één van de belangrijkste speerpunten van ATAG. Bij het kiezen van uw vaatwasser kunt u kiezen uit 3 niveaus: extreem stil, zeer stil en stil. Ook aan duurzaamheid is gedacht. Iedere vaatwasser heeft een energielabel van A of hoger waardoor u zeker weet dat u zuinig en milieubewust wast. Welk model u kiest hangt af van uw persoonlijke voorkeur. U kunt kiezen uit diverse geïntegreerde, volledig geïntegreerde en vrijstaande modellen. Het brede assortiment van Nieuwenhuis Keukens maakt dat u zeker een afwasmachine vindt die aansluit op uw wensen.

Klein of groot formaat

Voor ieder huishouden vindt u bij Nieuwenhuis Keukens een passende afwasmachine. ATAG vaatwassers zijn te verkrijgen in diverse maten. U kunt kiezen uit grote en kleine modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een model van 82 of 86 centimeter hoog. Hierdoor is er voor ieder aanrechtblad een passende vaatwasser te vinden. De XXL modellen zijn extra ruim en bieden ruimte voor tot wel 16 couverts. Perfect voor grote gezinnen.

Geïntegreerde modellen

Een geïntegreerde ATAG vaatwasser heeft een bedieningspaneel aan de voorkant van het keukenkastje. Hierdoor is van buitenaf in één opslag duidelijk waar de afwasmachine staat en is hij snel en gemakkelijk te bedienen. U kunt zelf het front van de voorzijde uitkiezen waardoor deze modellen zich volledig aansluiten bij het design van uw huidige keuken.

Volledig geïntegreerde modellen

Wilt u nog een stap verder en uw vaatwasser voor het oog onzichtbaar maken? Dan kiest u voor een volledig geïntegreerde ATAG vaatwasser. Het bedieningspaneel is pas te zien wanneer u de deur open trekt. Hierdoor gaat dit model compleet op in de stijl van uw keuken.

Hoger geplaatste vaatwassers van ATAG

Keer op keer moeten bukken om de vuile vaat in te ruimen kan nogal vervelen. Laat staan wat voor ongemakken het kan veroorzaken. Vooral wanneer u wat langer bent. ATAG biedt hierop de perfecte oplossing. U heeft keus uit diverse modellen die u in een hoge keukenkast kunt monteren. Meer weten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Advies op maat

Voor passend advies kunt u terecht bij een van onze Nieuwenhuis Keukens showrooms. Hier kunt u de ATAG apparaten in levenden lijve bekijken en staan onze ervaren experts u graag te woord. Uiteraard kunt ook altijd een afpraak met een van onze keukenadviseurs maken.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van ATAG

Van wasmachines tot kookplaten: dit merk levert innovatieve en moderne apparaten voor het hele huishouden tegen een betaalbare prijs. De apparaten van ATAG blinken uit in gebruiksgemak en kenmerken zich stuk voor stuk door hun innovatieve en multifunctionele kwaliteiten. 

Van wasmachines tot kookplaten: dit merk levert innovatieve en moderne...

Lees meer

Van wasmachines tot kookplaten: dit merk levert innovatieve en moderne apparaten voor het hele huishouden tegen een betaalbare prijs. De apparaten van ATAG blinken uit in gebruiksgemak en kenmerken zich stuk voor stuk door hun innovatieve en multifunctionele kwaliteiten. 

Home
Terug
Sluiten