Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

ATAG Oven

ATAG ovens

Koken met passie

Stoofschotels, lasagnes, gratins en broden: koken in de oven zorgt voor de heerlijkste gerechten! Nieuwenhuis Keukens heeft voor iedere kok een passend model. Met de ovens van ATAG weet zelfs de meest onervaren kok keer op keer lekkere gerechten op tafel te zetten. ATAG houdt bij het ontwerpen van haar ovens altijd gebruikscomfort en kwaliteit in het achterhoofd. Iedere oven is daardoor ontzettend eenvoudig in gebruik en helpt u met het bereiden van de lekkerste stukken vlees, broden, taarten, en nog veel meer.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Een schone oven met slechts één druk op de knop

ATAG tilt gebruikscomfort naar een hoger niveau met het zelfreinigende schoonmaaksysteem. Zelf de oven schoonmaken? Nooit meer! Hiervoor kiest u voor een oven met pyrolyse schoonmaakfunctie. Met slechts één druk op de knop verwarmt de oven zich tot een dusdanig hoog niveau dat ál het vuil in een mum van tijd verbrandt. Hierna veegt u het vuil eenvoudig weg met een vochtig doekje en voilá, uw oven is weer blinkend schoon!

Dubbelovens van ATAG

De dubbelovens van ATAG zijn energiezuinig en ontzettend multifunctioneel. U kunt de ovenruimte verkleinen, vergroten of opsplitsen dankzij de bijgeleverde plaat. Dit is erg handig wanneer u de ovenruimte bijvoorbeeld in twee ruimtes wilt opsplitsen. Voor iedere ruimte kunt u dan een aparte functie kiezen of een andere temperatuur instellen. Op die manier kunt u meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden. Nooit meer kookstress, wat een genot.

Ovens voorzien van een LCD display

Houdt u ervan om de touwtjes in handen te hebben? De ATAG ovens met een LCD display maken dat u volledige controle hebt over het bakproces. Op de display leest u alle belangrijke informatie af zoals de temperatuur, de kooktijd, de ingestelde functie en de huidige dagtijd. Ook bij deze oven kunt u de ovenruimte opsplitsen in twee compartimenten met afzonderlijke instellingen voor de temperatuur en ovenfuncties. Hierdoor kunt u meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden. Heeft u geen zin om iedere keer de juiste ovenfunctie en temperatuur van uw favoriete gerechten in te stellen? Dan biedt de Memory Function een perfecte uitkomst. Met deze functie kunt u de bereidingen van 10 gerechten opslaan.

Servieswarmers

Uw gerechten behouden hun smaak een stuk langer wanneer u ze serveert op een warm bord. Met de ATAG warmhoudlades verwarmt u op een snelle en gemakkelijke manier uw servies. U kiest bij Nieuwenhuis Keukens uit warmhoudlades voor uiteenlopende couverts. Eén couvert staat gelijk aan het servies voor 1 persoon. De meest gangbare hoeveelheid couverts voor een warmhoudlade is 6.

Stel ons uw vraag over ATAG ovens

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij een van onze Nieuwenhuis Keukens showrooms. Onze experts staan u graag te woord!

Bekijk ook andere keukenapparatuur van ATAG

Van wasmachines tot kookplaten: dit merk levert innovatieve en moderne apparaten voor het hele huishouden tegen een betaalbare prijs. De apparaten van ATAG blinken uit in gebruiksgemak en kenmerken zich stuk voor stuk door hun innovatieve en multifunctionele kwaliteiten. 

Van wasmachines tot kookplaten: dit merk levert innovatieve en moderne...

Lees meer

Van wasmachines tot kookplaten: dit merk levert innovatieve en moderne apparaten voor het hele huishouden tegen een betaalbare prijs. De apparaten van ATAG blinken uit in gebruiksgemak en kenmerken zich stuk voor stuk door hun innovatieve en multifunctionele kwaliteiten. 

Home
Terug
Sluiten