Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

AEG Vaatwasser

AEG Vaatwassers

Schone vaat keer op keer

Met een AEG vaatwasser bent u gegarandeerd van een schone vaat, keer op keer. Het ruime aanbod van AEG vaatwassers bij Nieuwenhuis Keukens zorgt ervoor dat er vrijwel altijd een vaatwasser tussen zit naar uw wens. Of u nu een inbouwvaatwasser of een vrijstaande vaatwasser zoekt, de keuze is ruim. Bent u benieuwd naar het aanbod? Lees hier dan verder.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Inbouwvaatwassers van AEG

Wilt u graag een vaatwasser die naadloos aansluit bij de rest van uw keuken? Een ingebouwde vaatwasser is dan een perfecte keuze. Door het strakke en stijlvolle design van AEG bent u ervan verzekerd een vaatwasser te vinden die in een moderne keuken past. Binnen de collectie inbouwvaatwassers kunt u nog kiezen tussen volledige geïntegreerde vaatwassers of semi-geïntegreerde vaatwassers. Wilt u liever de bedieningsknoppen aan de binnenkant van de vaatwasser hebben om een nog strakker effect te creëren? Dan is de volledig geïntegreerde vaatwasser wat voor u. De knoppen bevinden zich aan de binnenkant terwijl bij een semi-geïntegreerde vaatwasser de bediening aan de buitenkant te zien is. Het is maar net wat uw wens is.

Stijlvolle vrijstaande vaatwassers

Met een vrijstaande vaatwasser van AEG kiest u voor mobiliteit. U kunt zelf bepalen of u de vaatwasser in de keuken zet of juist in de schuur of bijkeuken. Alle vrijstaande vaatwassers hebben de bedieningsknoppen aan de buitenzijde. AEG biedt vrijstaande modellen in roestvrijstaal en wit aan. 

Comfort met AEG vaatwassers

Wilt u nog meer uit uw vaatwasser halen? AEG biedt verschillende extra functies aan, zoals de ComfortLift. Deze optie laat de onderste lade langzaam naar boven gaan zodat u niet extra hoeft te bukken om de borden erin te zetten. Of kies voor extra ruimte voor uw bestek met de besteklade. De ComfortRails zorgt ervoor dat de lade zonder gerammel erin of er uit rijdt. Bovendien hebben alle AEG vaatwassers een energieklasse A+, A++ of A+++.

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u graag de luxe van de AEG vaatwassers in het echt ervaren? Bezoek dan een van onze showrooms. Onze adviseurs beantwoorden met plezier al uw vragen en helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste vaatwasser.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van AEG

Alle keukenapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zijn energiezuinig en hebben een smaakvol en modern design. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen van AEG. Kortom, u kunt kiezen uit het volledige productgamma.

Alle keukenapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zijn...

Lees meer

Alle keukenapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zijn energiezuinig en hebben een smaakvol en modern design. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen van AEG. Kortom, u kunt kiezen uit het volledige productgamma.

Home
Terug
Sluiten