Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

AEG kookplaat

AEG kookplaten

voor elke manier van koken een kookplaat

Het centrale punt van elke keuken: de kookplaat. Daar gebeurt het! Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u een brede collectie AEG kookplaten van gegarandeerde topkwaliteit. Bent u op zoek naar een specifieke soort kookplaat? Met inductiekookplaten, keramische kookplaten, gaskookplaten en Crystal Line is er altijd een kookplaat die past bij uw manier van koken en het budget dat u voor ogen heeft.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

AEG kookplaten: topkwaliteit en design

Keukenapparatuur van AEG is van topkwaliteit. Met een ruime keuze aan verwarmingssoorten, vindt u bij dit topmerk precies wat u zoekt. Of het nu inductie, keramisch, gas of Crystal Line is, AEG heeft het. Afhankelijk van de ruimte die u in uw keuken heeft, kunt u kiezen uit formaten tussen de 36 tot 90 centimeter. Met roestvrijstalen, donkergrijze, zilverkleurige en zwarte kookplaten is er bovendien altijd een kookplaat die aansluit aan bij uw designvoorkeur.

AEG gaskookplaten

Als een profkok koken doet u nog altijd op een gaskookplaat. Het koken op open vuur is de meest traditionele manier van koken. Maar omdat de temperatuur heel nauwkeurig inregelbaar is, is het nog altijd de favoriete kookplaat-optie voor veel chefs. Gaskookplaten van AEG zijn er in diverse formaten, variërend tussen de 60 en 90 centimeter breed en met 4, 5 of 6 kookpitten. Volop designkeuze is er ook. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een roestvrijstalen ondergrond of een ondergrond van stijlvol zwart glas. AEG heeft veel van haar kookplaten voorzien van krachtige wokbranders, die voor maximale hitte zorgen. Om de veiligheid van de gaskookplaten te garanderen, zijn deze voorzien van een functie die automatisch het gastoevoer sluit zodra de vlam dooft. Naast dit alles zijn de AEG gaskookplaten vaak voorzien van gietijzeren pannendragers. Klassiek en robuust!

Keramische kookplaten

Een stijlvol, strak en glad design. Dat is koken op een keramische kookplaat. De kookoppervlakte wordt door infrarode straling verhit waardoor de kookzones een rode gloed uitstralen. Het glazen oppervlak is eenvoudig schoon te houden en verkrijgbaar in diverse varianten: met 4 of 5 kookzones in een rechthoekig of vierkant formaat. Het DirectControl-systeem en de Öko Timer zijn -net als op de inductiekookplaten- beschikbaar op de keramische kookplaten van AEG.

Inductiekookplaat

Veilig en economisch koken doet u met een inductiekookplaat. Het inductiekoken houdt in dat niet de kookplaat, maar de onderkant van de pan wordt verwarmd. Het resultaat is een bijzonder efficiënt gebruik van energie. Bovendien is inductiekoken erg veilig. De zones naast de 'pit' blijven namelijk relatief koel. Daarnaast neemt het koken op een inductieplaat een aantal fraaie extra's met zich mee. Het DirectControl-systeem stelt u in staat om met één vingerdruk de juiste instellingen te selecteren. De Öko Timer zal energie voor u besparen, omdat de restwarmte van de kookplaat gebruikt wordt tijdens de laatste minuten van uw kookavontuur. Het zijn slechts twee van de vele mogelijkheden die de AEG inductiekookplaten bieden, in het fraaie design wat u heeft gekozen. Van roestvrijstalen tot zilver en zwart; kiest u maar…

Crystal Line kookplaat

Op verschillende manieren koken is natuurlijk ook een optie. Door het samenvoegen van diverse smalle kookplaten creëert u uw eigen droomkeuken. Een TeppanYaki inductiebakplaat, een keramische kookplaat, een glas-op-glas wokbrander of kookplaat, een inductiekookplaat of een inductiewok. Het is allemaal te combineren naar uw wensen. Persoonlijker wordt het niet!

Meer weten over AEG kookplaten?

De experts van Nieuwenhuis Keukens helpen u graag met de zoektocht naar dé perfecte kookplaat voor uw keuken. Heeft u vragen? Stel ze gerust!

Bekijk ook andere keukenapparatuur van AEG

Alle keukenapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zijn energiezuinig en hebben een smaakvol en modern design. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen van AEG. Kortom, u kunt kiezen uit het volledige productgamma.

Alle keukenapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zijn...

Lees meer

Alle keukenapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zijn energiezuinig en hebben een smaakvol en modern design. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen van AEG. Kortom, u kunt kiezen uit het volledige productgamma.

Home
Terug
Sluiten