Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

AEG koffiemachine

AEG koffiemachines

Stijlvol design

AEG koffiemachines zorgen ervoor dat u in een handomdraai een heerlijke kop koffie of hete drank bereidt. Of het nu een cappuccino of een espresso is, u zet het zo op tafel met een AEG koffiemachine. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze luxueuze apparatuur en wilt u weten wat een dergelijk apparaat voor de inrichting van uw keuken doet? Lees het hier.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

De voordelen van AEG koffiemachines

De inbouw koffieapparaten stijgen steeds meer in populariteit en deze ziet u dus ook steeds vaker terug in moderne keukens. Een ingebouwde koffiemachine biedt verschillende voordelen die de keuze tussen een los apparaat en een geïntegreerd model steeds makkelijker maakt. Zo neemt een inbouwkoffiemachine een deel van de keuken in beslag zonder dat u hier last van heeft. Een los koffieapparaat staat vaak op kostbare ruimte op het werkblad en kan hierdoor in de weg staan. Met een inbouwkoffiemachine is dit verleden tijd. Daarnaast zijn geïntegreerde koffiemachines vaak voorzien van een stijlvol design. Zo ook AEG koffiemachines, die dankzij een strakke uitstraling en TouchControl-bediening geheel voldoen aan de laatste keukentrends. Tot slot zorgen AEG koffiemachines natuurlijk voor een heerlijke en smaakvolle kop koffie, geheel aangepast naar uw smaak.

Geïntegreerde koffiemachines

De koffiemachines van AEG zijn geschikt als inbouwapparatuur. Door het koffieapparaat te integreren in uw keuken vormt deze één geheel met de rest van de indeling. Dankzij de luxueuze uitstraling van AEG past deze koffiemachine bij een divers aantal keukens, waaronder een moderne of designkeuken. Vaak wordt de koffiemachine ook gebruikt om de in een rij ingebouwde keukenapparatuur in balans te brengen. Drie verschillende keukenapparaten naast elkaar ogen vaak als niet compleet. Met een inbouwkoffiemachine brengt u dit in balans, wat zorgt voor een rustige uitstraling in de keuken. De keukenapparatuur sluit hierdoor naadloos op elkaar aan en geeft een strak effect.

Kom naar een van onze showrooms

Wilt u meer weten over AEG koffiemachines en wat deze kunnen doen voor het design van uw keuken? Kom dan naar een van onze showrooms en laat u inspireren door de mogelijkheden. Onze professionele adviseurs staan hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een passend advies te voorzien. 

Bekijk ook andere keukenapparatuur van AEG

Alle keukenapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zijn energiezuinig en hebben een smaakvol en modern design. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen van AEG. Kortom, u kunt kiezen uit het volledige productgamma.

Alle keukenapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zijn...

Lees meer

Alle keukenapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zijn energiezuinig en hebben een smaakvol en modern design. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen van AEG. Kortom, u kunt kiezen uit het volledige productgamma.

Home
Terug
Sluiten