Granieten aanrechtblad | Nieuwenhuis
Granieten aanrechtblad

Granieten aanrechtbladen bij Nieuwenhuis Keukens

Keuze uit een ruim aanbod aan kleuren en afwerking

Een granieten aanrechtblad geeft uw keuken een luxe uitstraling. Bovendien zitten er een hoop voordelen aan een granieten aanrechtblad en geniet u van een ruim aanbod aan kleur en afwerking. Het aanrechtblad bepaalt immers een groot deel van de stijl van uw keuken. Bent u benieuwd naar het aanbod? Lees hier dan verder.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste aanrechtblad?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en eigenschappen, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

De voordelen van een granieten aanrechtblad

Naast de stijlvolle uitstraling heeft een granieten aanrechtblad ook veel voordelen. Dankzij het uithardingsproces dat jaren duurt, kan dit aanrechtblad tegen een stootje en is het krasbestendig en snijvast. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw aanrechtblad. Bovendien is dit materiaal slijtvast en stootvast. Graniet is, dankzij zijn hoge hittebestendigheid, ook geschikt om bijvoorbeeld hete pannen op te plaatsen. Uw aanrechtblad zal hierdoor niet barsten. Het is belangrijk om een granieten aanrechtblad regelmatig schoon te maken met een licht schoonmaakmiddel en water. Zo behoudt u de luxe uitstraling in uw keuken.

Eindeloos variëren met een granieten aanrechtblad

Graniet is een natuursteen die in grote stukken gemaakt wordt. Het materiaal bestaat uit mineralen, die tevens de kleur van het graniet bepalen. De hoofdkleuren waarin graniet verkrijgbaar is, zijn zwart, wit en roze. Daarbinnen heeft u echter nog een ruime keuze in kleur en uitstraling. Een zwart aanrechtblad komt bijvoorbeeld vooral goed tot zijn recht in een houten keuken of juist een strakke, witte keuken. Het lichtkleurige graniet past mooi in een landelijke keuken met lichte accenten. U kunt eindeloos variëren.

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u graag meer inspiratie opdoen voor uw keuken en de luxueuze granieten aanrechtbladen met eigen ogen bewonderen? Bezoek dan een van onze showrooms. Onze adviseurs beantwoorden met plezier al uw vragen en helpen u graag bij het uitkiezen van het juiste aanrechtblad.

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten