granieten aanrechtbladen | Nieuwenhuis Keukens
granieten aanrechtbladen

Granieten aanrechtblad

Keuze uit een ruim aanbod aan kleuren en afwerking

Een granieten aanrechtblad geeft uw keuken een stijlvol en luxe uiterlijk. Het stenen, natuurlijke materiaal straalt exclusiviteit uit, omdat elk blad een andere kleur en structuur heeft. Het is immers een natuurproduct. Kiest u voor graniet in de keuken, dan heeft u de keuze uit diverse kleuren en afwerkingen van het blad. U past het blad geheel naar uw smaak en wensen aan. Lees meer over granieten werkbladen en de mogelijkheden bij Nieuwenhuis Keukens.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste aanrechtblad?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en eigenschappen, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

De unieke eigenschappen van graniet

Graniet is een bijzonder duurzaam en stevig materiaal. Het gesteente ontstaat onder hoge druk diep in onze aardkorst. Het materiaal is hard waardoor er minder kans op beschadigingen is, een handige eigenschap in de keuken. Naast deze praktische eigenschappen, is een granieten aanrechtblad een mooie aanvulling op uw keukeninterieur. De natuurlijke kleuren en structuur waardoor er oneffenheden te zien zijn, geven het blad een prachtige en unieke, authentieke uitstraling.

Graniet in uw Nieuwenhuis keuken

Graniet is een veelzijdig materiaal dat bij diverse keukenstijlen past. Denk bijvoorbeeld aan een van de klassieke Nieuwenhuis keukens. Een granieten blad kunt u mooi combineren met bijvoorbeeld houten keukenfronten voor een knipoog naar vroeger. Ook in een designkeuken zorgt het stijlvolle graniet voor een chique look. Een zwarte keuken combineert u bijvoorbeeld mooi met een lichtgrijs of zwart, granieten blad.

Veel kleurmogelijkheden

Het granieten materiaal is meestal een mengsel van meerdere kleuren. Natuurlijk gesteente bestaat immers ook meerdere tinten. Graniet is verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties, van natuurlijk en zacht tot contrasterende kleuren. Bovendien kunt u er ook voor kiezen graniet op andere plekken in uw keuken te gebruiken. Denk aan de achterwand, de vensterbank of zelfs de spoelbak.

Diverse bewerkingen

Wanneer u kiest voor graniet, zijn er verschillende bewerkingen mogelijk. Kies wat u mooi en praktisch vindt. Zo is een gepolijst oppervlak bijvoorbeeld minder poreus en daardoor vlekbestendiger. Met een gezoete, antieke of leather afwerking krijgt het blad een matte, nog natuurlijkere uitstraling. Deze bewerking zorgt er wel voor dat het blad minder vlekbestendig is.

Onze tips voor onderhoud

Graniet is een natuurproduct en vraagt daarom om gebruiks- en onderhoudsvoorschriften. Zo raden we u aan altijd een snijplank te gebruiken en onderzetters neer te leggen onder hete en ijskoude producten. Staan of zitten op het werkblad raden we af en vlekken, vuil en vloeistoffen als vet, thee en rode wijn raden we aan meteen te verwijderen. Voor het dagelijks onderhoud is schoonmaken met een vochtige doek met zacht schoonmaakmiddel voldoende en twee keer per jaar onderhouden met een speciaal middel dat we meeleveren voor een vuilafstotende werking.

Bezoek een van onze showrooms

Bent u nieuwsgierig naar onze collectie granieten aanrechtbladen? Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de mogelijkheden in combinatie met onze keukens. Een van onze specialisten adviseert u graag en beantwoordt al uw vragen.

 

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten