Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Glazen aanrechtblad

Glazen aanrechtblad: luxe en exclusief

Met een glazen aanrechtblad voorziet u uw keuken direct van een luxe uitstraling. Het glazen keukenblad oogt ontzettend exclusief. Bij een keukenblad van glas kiest u zelf de vorm, dikte en kleurcoating uit. Daardoor sluit het blad altijd perfect aan bij de rest van uw keuken. Hoewel een aanrechtblad van glas breekbaar klinkt, wordt een glazen werkblad vervaardigd van thermisch gehard glas. Daardoor is deze erg stevig. Meer weten over een glazen werkblad in de keuken? Lees dan snel verder.

 

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd hoe dit werkblad in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

De voor- en nadelen van een glazen aanrechtblad

Overweegt u om een glazen aanrechtblad te kopen? Dan is het aan te raden de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Zoals hiervoor aangegeven straalt een glazen blad exclusiviteit uit. Er zijn meer dan voldoende opties om het glazen blad aan uw smaak aan te passen. Daarnaast biedt het blad ook praktische voordelen: een glazen aanrechtblad is waterafstotend, hygiënisch, duurzaam en kan relatief goed tegen hitte, vlekken en zuren. Het is echter wel aan te raden altijd om onderzetters te gebruiken bij hete voorwerpen zoals pannen.

Hoewel een glazen keukenblad meer stoot- en krasvast is dan gewoon glas, is het verstandig altijd snijplanken te gebruiken om uw blad langer mooi te houden. Een glazen aanrechtblad schoonmaken is ook een fluitje van een cent, vuil kan eenvoudig worden afgenomen met een natte doek en eventueel wat allesreiniger. Het onderhoud van een glazen aanrechtblad is eveneens erg laagdrempelig. Wanneer u uw glazen keukenblad gaat onderhouden, volstaat het dagelijks even schoonmaken al. Dit blad heeft geen periodiek onderhoud nodig.

Genoeg voordelen aan een glazen aanrechtblad dus. Dit zorgt er wel voor dat de glazen werkblad voor de keuken prijs wat hoger ligt. Wat kost een glazen keukenblad dan precies? De prijs van een keukenblad van glas begint vanaf ongeveer €300 per vierkante meter. De kosten van een glazen keukenblad zijn bovendien ook afhankelijk van de vorm, dikte en afwerking van het blad. Hoewel de glazen aanrechtblad prijs dus wat hoger ligt dan bij andere bladen, krijgt u er wel een uniek en stijlvol blad voor terug.

Verschillende stijlen glazen keukenbladen

U creëert in ieder geval een luxe keuken met een glazen aanrechtblad. Daarom combineert een design keuken perfect met glazen keukenblad. In de design keukenstijl staat een strakke, unieke en luxe uitstraling centraal. Omdat u een strakke keuken krijgt met aanrechtblad van glas, past dit blad ook uitstekend in de moderne keukenstijl. Wanneer u kiest voor een moderne keuken met glazen blad is een glanzende variant een goede keuze. Bij de design keukenstijl kunt u ook een mat glazen blad overwegen. Ook wat betreft kleur van de onderkant van het glas heeft u uitgebreide keuze. Daardoor kiest u altijd voor een glazen aanrechtblad dat voldoet aan al uw wensen.

Mogelijkheden voor glazen aanrechtbladen op maat

Met een glazen keukenblad op maat creëert u een keukenblad dat precies voldoet aan al uw eisen. Dit is ook handig wanneer uw keuken een bijzondere opstelling, unieke hoek of origineel element zoals een paal heeft. Met een glazen aanrechtblad op maat bepaalt u zelf de dikte van het glazen aanrechtblad. Gaat u voor een dikker blad met massieve uitstraling, of houdt u meer van de elegante look van een dun glazen keukenblad? De standaardafmetingen van een keukenblad van glas zijn meestal 11 millimeter dik met een diepte van 60 centimeter. Met een glazen keukenblad op maat past u het formaat en de vorm van het blad geheel aan naar uw wens.

Ontdek alle mogelijkheden van het glazen aanrechtblad

Benieuwd naar de verschillende uitvoeringen of mogelijkheden van het glazen keukenblad? Kom dan langs in een van onze winkels. Heeft u specifieke vragen of behoefte aan uitgebreid advies? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs, die met plezier al uw vragen beantwoordt en u van advies voorziet.

 

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten