Glazen aanrechtbladen - Nieuwenhuis Keukens
Glazen aanrechtblad

Glazen aanrechtbladen bij Nieuwenhuis Keukens

een echte eyecatcher in huis

Houdt u van exclusiviteit in de keuken? Dan is een glazen aanrechtblad echt iets voor u. Met een glazen aanrechtblad haalt u een echte eyecatcher in huis en zorgt u voor een luxe uitstraling van uw keuken. Een glazen keukenblad past perfect bij een designkeuken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een glazen keukenblad? Lees dan snel verder en kom alles te weten over de voor- en nadelen.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste aanrechtblad?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en eigenschappen, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

De voordelen

Een glazen aanrechtblad is naast een stijlvolle toevoeging ook efficiënt. Dit type keukenblad heeft namelijk enkele handige voordelen, die we hier voor u op een rijtje zetten:

- Waterdicht: In tegenstelling tot veel andere aanrechtbladen is een glazen keukenblad waterdicht. Dit is wel zo handig, in de keuken bent u druk in de weer en kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat u water of andere vloeistoffen knoeit. Op een glazen aanrechtblad is dit geen enkel probleem, een simpel doekje erover en het vocht is verwijderd, zonder vlekken achter te laten.
- Hygiënisch: Doordat glas vlekbestendig is, kan het eenvoudig worden onderhouden. Dit type materiaal is eenvoudig schoon te maken door middel van een doekje en is hierdoor hygiënisch: er blijven geen restjes vuil aan het oppervlak kleven.
- Duurzaam en onderhoudsarm: Doordat een glazen aanrechtblad eenvoudig is schoon te maken en verder niet om veel onderhoud vraagt, bent u niet onnodig veel tijd kwijt aan dit keukenblad. Daarnaast is glas een zeer duurzaam materiaal.

De nadelen

Natuurlijk kent glas, net zoals ieder ander materiaal, ook enkele nadelen. Wij sommen ze hier voor u op:

- Kwetsbare randen: Ondanks dat glazen aanrechtbladen van speciaal veiligheidsglas worden gemaakt en hierdoor extra stevig zijn, zijn de randen van het blad nog altijd kwetsbaar. Als er hard tegen de randen wordt gestoten met harde materialen, kunnen er butsen ontstaan.
- Vingerafdrukken en andere vlekken: Ondanks dat glas vlekbestendig is, zijn vetvlekken en andere vlekken snel zichtbaar op het oppervlak. Vette vingers, geknoeide koffie of andere vlekken zie je dan ook direct op het glas. Door er snel een natte doek overheen te halen, verdwijnen deze vlekken als sneeuw voor de zon.

Kom naar de showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een glazen aanrechtblad? Bezoek dan een van onze showrooms en laat u inspireren door de diverse mogelijkheden. Bovendien staan onze deskundige adviseurs altijd voor u klaar en kunt u bij ze terecht voor al uw vragen en een passend, vrijblijvend advies.

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten