Glazen aanrechtblad

Een luxueuze uitstraling met een glazen aanrechtblad

een echte eyecatcher in huis

Wilt u graag een luxe uitstraling in uw keuken creëren? Dan is een glazen aanrechtblad hetgeen wat u nodig hebt! Een glazen blad is zeer stijlvol en is dan ook razend populair in vele designkeukens. Doordat glas verkrijgbaar is in verschillende maten en soorten, zijn de mogelijkheden met glas eindeloos. Zo creëert u een eigentijdse look in uw keuken waar u gegarandeerd jarenlang plezier van hebt. Spreekt dit u wel aan en wilt u graag meer weten over dit stijlvolle materiaal? Lees dan snel verder. Onze specialisten vertellen u graag meer over de combinatiemogelijkheden en producteigenschappen van een glazen keukenblad.

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd hoe dit werkblad in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Een glazen blad past perfect in een designkeuken

Een glazen aanrechtblad past perfect in een designkeuken, waar bijzondere elementen de boventoon voeren. Combineer het glazen blad bijvoorbeeld met donkere keukenfronten voor een geheel exclusieve uitstraling. Natuurlijk is het ook mogelijk om een glazen keukenblad met andere keukenstijlen te combineren. Zo zien wij tegenwoordig regelmatig een glazen blad in combinatie met een strakke, witte keuken. Dit zorgt voor een moderne keuken met een bijzondere twist. Daarnaast worden ook kookeilanden steeds vaker voorzien van een glazen blad voor een luxe en bijzondere uitstraling.

Producteigenschappen glazen blad

Naast dat een glazen blad een zeer exclusieve uitstraling biedt in uw keuken, leveren de producteigenschappen van dit blad u ook veel voordeel op. Zo is een glazen blad erg hygiënisch, doordat het blad zeer vlek- en vochtbestendig is. Dit zorgt ervoor dat een glazen blad zeer onderhoudsarm is. Zo nu en dan het blad afdoen met een vochtig doekje met allesreiniger, is voldoende om jarenlang te genieten van uw glazen blad. Probeer het gebruik van schuurmiddelen en agressieve schoonmaakmiddelen te vermijden. Wat ons betreft zorgen deze voordelen in combinatie met de unieke uitstraling ervoor dat glas zeer geliefd is als materiaal voor uw keukenblad.

Bestel het gratis keukenmagazine

Wilt u graag nog meer inspiratie opdoen over het gebruik van een glazen aanrechtblad in uw keuken? Bestel dan ons gratis keukenmagazine boordevol inspiratiebeelden van keukens met een glazen blad. Wilt u het glazen blad liever in levende lijve zien? Ook dat is mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze keukenadviseurs en laat u adviseren en inspireren!

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten