Trend: donkere keukens | Nieuwenhuis Keukens

Trend: donkere keukens

Ontdek het bij Nieuwenhuis Keukens

Donkere keukens zijn populairder dan ooit en dat is niet zonder reden. Zwarte keukens zijn stijlvol, stralen elegantie uit en zorgen voor een strak en stoer interieur. Donkere keukens zijn al enige tijd een trend en de wens naar deze keukens lijkt alleen nog maar meer toe te nemen. Bent u zelf ook geïnteresseerd in een donkere keuken? Lees dan snel verder.

Verschillende stijlen donkere keukens

Een donkere keuken is dankzij haar luxe uitstraling en unieke uiterlijk een echte eyecatcher in uw huis. Ongeacht wat uw smaak of stijl is: voor elke wens is er een bijpassende donkere keuken. Zo zijn er bijvoorbeeld zwarte keukens met een strakke uitstraling en een minimalistisch kookeiland voor wie van een modern keukeninterieur. Houdt u meer van een landelijke stijl? Dan is een donkere keuken met houten kastjes wellicht een geschikte optie.

Diverse donkertinten

De keuken hoeft niet per se zwart te zijn, andere donkere kleurtinten zorgen voor eenzelfde effect. Donkergrijs, donkerblauw of donkerbruin zorgt ook voor een prachtig en luxueus aanzicht. U voorkomt eenvoudig dat uw keuken te donker wordt door gebruik van lichte accessoires of onderdelen. Zo steekt een wit of lichtgrijs keukenblad bijvoorbeeld erg mooi af bij een zwart kookeiland.

Donkere elementen toevoegen aan uw keuken

Vindt u een compleet zwarte keuken een stapje te ver? Dan kunt u verschillende donkere elementen toevoegen aan uw keuken om toch die chique uitstraling te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een donkere muur, donkere kastjes, een donkere wasbak, donkere keukenapparatuur of juist een donker aanrechtblad.

Bezoek een van onze winkels

Bent u geïnteresseerd in donkere keukens of wilt u hier meer over weten? Kom dan langs in een van de Nieuwenhuis Keuken winkels. Onze keukenadviseurs laten u graag verschillende voorbeelden zien, beantwoorden met plezier al uw vragen en voorzien u altijd van passend advies.

Home
Terug
Sluiten