SieMatic Pure Collection 2018 – Nieuwenhuis

Siematic Pure Collection:2018

Siematic Pure Collection 2018

Een nieuw jaar vraagt om een nieuwe collectie dacht Siematic bij het ontwerpen van de nieuwe Siematic Pure Collection 2018. Een moderne grafische vormgeving met een dunne omlijsting die de geïntegreerde elementen omkadert zorgt voor een compleet nieuw design. De nieuwe serie is ontwikkeld in samenwerking met het Berlijnse designteam KINZO. Wilt u weten wat er zo bijzonder is aan deze collectie van Siematic? Lees dan snel verder.
 

Een elegant omlijsting

De geïntegreerde elementen worden omkaderd door een smalle, strakke omlijsting 2 mm, het Siematic Frame Design. Deze elegante omlijsting is wat de Siematic Pure Collection 2018 zo bijzonder maakt. Dit detail creëert het dialoog tussen lijnen en vlakken in de keuken en zorgt voor een naadloze integratie van alle keukenelementen. Niet alleen de keukenapparatuur van de serie is voorzien van dit moderne design, ook bij keukenkasten en -buffetten is het design consequent zichtbaar. Het minimalistische ontwerp brengt een luxueuze uitstraling met zich mee. Simpel, maar elegant.

Siematic Pure Collection 2018 in uw keuken

Het Siematic Frame Design biedt de mogelijkheid om verschillende materialen met elkaar te combineren in uw keuken. Zo is de combinatie tussen zwart getinte, glazen keukendeurtjes en zwarte aluminium omlijstingen prachtig in een design keuken. Ook de moderne keuken krijgt hiermee net een extra touch. De combinatie tussen diverse materialen zorgt voor een luxueuze uitstraling in iedere keuken

Stijlvol en gestructureerd

Naast een stijlvol design vraagt een keuken om voldoende opbergruimte. De Siematic-interieursystemen zorgen voor optimaal gebruik van uw beschikbare ruimte. De Siematic multifunctionele rails bieden extra opbergruimte voor uw keukengerei. De Siematic-elementdragers kunnen worden gecombineerd met diverse interieurelementen. Ook zo zorgt u voor optimale sortering van uw keukengerei en zorgt u voor een georganiseerde en systematische indeling van uw keuken.
 

Kom naar een van onze showrooms

Wilt u meer weten over deze nieuwe collectie van Siematic en deze met uw eigen ogen bewonderen? Bezoek dan één van onze winkels. De Siematic Pure Collection 2018 zal vanaf 2018 aanwezig zijn. Daarvoor kunt u terecht bij onze adviseurs, die u uitgebreid kunnen informeren en adviseren over deze prachtige, nieuwe collectie.

Home
Terug
Sluiten