Nieuwe keukendeurtjes: waar moet u op letten?

Nieuwe keukendeurtjes: waar moet u op letten?

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van nieuwe keukendeurtjes?

De keukendeurtjes bepalen voor een groot deel de uitstraling in uw keuken. Er zijn tal aan mogelijkheden als u op zoek bent naar nieuwe keukendeurtjes. De deurtjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen, zoals kunststof, hout en laminaat en in een tal aan kleuren. Gaat u voor duurzaam? Kies dan voor keukenkastjes folie die u eenvoudig op uw keukendeurtje aanbrengt. Waar kunt u nog meer op letten bij de aanschaf van deurtjes voor in je keukenkastje? U leest het in deze blog!

Keukendeurtjes maken de keuken

Wilt u nieuw leven in uw keuken blazen, maar wilt u niet uw hele keuken renoveren of wilt u simpelweg kosten besparen? Door alleen de keukendeurtjes, die ook wel keukenfrontjes genoemd worden, te vervangen geeft u uw keuken al een hele andere uitstraling. Er zijn diverse stijlen mogelijk:

  • Landelijk. Wilt u uw keuken een warme uitstraling geven? Kies dan voor houten keukendeurtjes met een front met een verticale groef. Hiermee creëert u een landelijke sfeer.
  • Modern. Houdt u van een strakke, moderne keuken? Dan zijn greeploze keukendeurtjes in de kleuren de kleuren wit of zwart wellicht wat voor u. Doordat de keukenfrontjes geen greep hebben, geven ze een rustige en elegante sfeer. Daarnaast zorgt een vlak front voor een moderne en rustige uitstraling in de keuken. 
  • Robuust. Daarnaast kunt u met greeploze keukendeurtjes een stoere touch aan uw keuken geven, door het bijvoorbeeld te combineren met een stenen werkblad. Deze keuken uit de Select collectie is een goed voorbeeld van een keuken met een robuuste, Scandinavische look.

Let op de maten

Het kopen van nieuwe deurtjes voor je keuken vergt veel aandacht. Wanneer u van plan bent nieuwe deurtjes te kopen, let er dan op dat merken bepaalde maten voor hun deuren hanteren. Zo kan het zijn dat wanneer u een keuken van SieMatic heeft, het trendy deurtje uit de collectie van Selekt niet past. Het kan ook zo zijn dat de deurtjes niet passen, doordat uw keuken sterk afwijkt van een standaardkeuken. 

Kom langs!

Wilt u advies bij de aanschaf van nieuwe keukendeurtjes? Kom langs in een van onze keukenwinkels. Onze experts staan daar voor u klaar om u van een passend advies te voorzien.

Home
Terug
Sluiten