Kom langs voor vakkundig keukenadvies – Nieuwenhuis Keukens

Keukenadvies voor de perfecte keuken

Vakkundig keukenadvies: de basis voor een perfecte keuken

Eerlijk en vakkundig keukenadvies is onmisbaar wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe keuken. Door de vele mogelijkheden op het gebied van keukens zien klanten vaak door de bomen het bos niet meer. Om u een handje te helpen, kunt u bij Nieuwenhuis Keukens terecht voor professioneel keukenadvies. Zo wordt uw droomkeuken werkelijkheid!

Keukenadvies van Nieuwenhuis Keukens

Mede door ons professionele keukenadvies staat Nieuwenhuis Keukens al meer dan 40 jaar aan de top. Ons keukenadvies heeft betrekking op de indeling, stijl, apparatuur, maar ook op het onderhoud van uw keuken. Zo bent u niet alleen verzekerd van de perfecte keuken, maar weet u ook hoe u de nieuwe uitstraling van deze keuken zo lang mogelijk kunt behouden. Of u nu voor een strakke, moderne keuken kiest of juist een warme landelijke sfeer, met ons advies voldoet uw keuken altijd aan uw wensen.

Keukenadvies op maat 

Omdat geen enkele keuken hetzelfde is en ook persoonlijke wensen sterk uiteen kunnen lopen, voorzien we u bij Nieuwenhuis Keukens van keukenadvies op maat. Nadat we uw wensen besproken hebben, maken we een eerste 3D ontwerp. Door de keuken virtueel te maken, komt ons keukenadvies nog beter naar voren en daarnaast krijgt u meteen een beeld van de mogelijkheden. Is het niet wat u zoekt? Dan puzzelen we net zo lang door totdat uw perfecte keuken op papier staat. 

Maak een afspraak

Bent u van plan om een nieuwe keuken te gaan kopen, maar weet u nog niet precies hoe deze eruit moet komen te zien? Dan bent u bij Nieuwenhuis Keukens aan het juiste adres! Onze adviseurs voorzien u graag van eerlijk en op maat gemaakt keukenadvies en zorgen dat uw droomkeuken werkelijkheid wordt. Via onze website maakt u eenvoudig een afspraak op een dag en tijdstip naar keuze. We zien u graag in één van onze showrooms

Home
Terug
Sluiten