Laat u adviseren door eenkeukenspecialist

Laat u adviseren door een keukenspecialist

Niets is zo bepalend voor de sfeer in uw huis als de keuken. De keuze voor het materiaal, kleuren en de indeling is dan ook belangrijk. Laat u daarom adviseren door onze keukenspecialist. Of u nu voor een functionele, moderne of klassieke keuken kiest. Onze keukenspecialist vertaalt uw wensen in de juiste sfeer. Met Nieuwenhuis Keukens is uw droomkeuken moeiteloos te realiseren. Waar wacht u nog op?

De keukenspecialist van Noord-Nederland

Passen de kleuren en materialen wel bij de rest van uw huis? En zijn uw wensen praktisch gezien wel haalbaar? Onze keukenspecialist denkt met u mee en maakt een plattegrond met een 3D tekening. Door uw wensen visueel te maken, krijgt u een veel beter beeld van de uitkomst. Nieuwenhuis Keukens staat niet voor niets al 40 jaar lang bekend als dé keukenspecialist van Noord-Nederland.

Uw wensen voorop

Of u nu voor een klassieke keuken of juist een modern ontwerp kiest. Wat uw voorkeur ook heeft, uw persoonlijke wensen staan bij onze keukenspecialist altijd voorop. Kom gerust eens langs in onze showroom om zelf de mogelijkheden te beleven en verschillende materialen te voelen. Met alle plezier vertellen onze keukenspecialisten over ons ruime aanbod keukens.

Een keuken op maat

Wilt u liever dat een keukenspecialist in uw eigen huis advies geeft? Geen probleem. Onze keukenspecialisten komen graag bij u langs! Het voordeel van een thuisbezoek is dat een specialist nog beter kan aanvoelen wat voor keuken bij de rest van uw woning past. Ook bent u ervan verzekerd dat het opmeten van uw keuken nauwkeurig wordt gedaan. Zo weet u zeker dat de keuken die onze specialist ontwerpt ook echt past. Laat u nu adviseren door een keukenspecialist! Neem vrijblijvend contact op of maak meteen een afspraak met een beschikbare specialist.

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd

Bestel nu ons gratis magazine

  • Heel veel advies over keukens
  • Lekker thuis op de bank doorbladeren
  • Handige tips die u niet wilt missen  
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd 
Home
Terug
Sluiten