Een keuken kopen voor het leven

Een nieuwe keuken kopen is naast een grote uitdaging vooral een leuke en spannende belevenis. Maar het enorme aanbod en de grote informatiestroom kunnen overweldigend zijn. Waar moet u op letten en wat is belangrijk om te weten? Nieuwenhuis Keukens zet enkele handige tips voor u op een rij. Zo weet u zeker dat u uw droomkeuken vindt!

De basis legt u thuis

De basis voor een keuken kopen legt u thuis. Schets eerst een totaalplaatje: wat zijn uw wensen, voorkeuren en vereisten? Vervolgens stelt u een budget samen: wat mag het nieuwe kookvertrek kosten? Met die wijsheid in pacht, slaat u aan het meten. Zo vindt u snel genoeg uit welke keukenopstelling bij u thuis het best tot z'n recht komt. Is ruimtegebrek niet aan u besteed en de kookruimte uw favoriete plek in het huis? Dan kunt u kiezen voor een riante U-keuken. Liever een iets meer bescheiden, maar net zo functionele keuken kopen? Tussen de uitgebreide collectie rechte keukens en L-keukens vindt u gegarandeerd de opstelling, die precies aan uw verwachtingen voldoet. Vergeet bij het maken van uw keukenkeuze de opbergruimte niet. Door het plaatsen van hoge kasten of extra laden kunt u bijvoorbeeld nog meer keukengerei kwijt. Een ander punt van aandacht is het budget dat u wilt uittrekken voor keukenapparatuur. Welke apparaten zijn bijvoorbeeld absoluut noodzakelijk voor uw keukengebruik? Met al deze informatie in het achterhoofd, kunt u zich storten op het kiezen van de keukenopstelling.

Uw keukenleven blijvend veranderen

Wanneer het aankomt op stijlen en mogelijkheden loopt keukenland voorop. Modern, landelijk, klassiek, of een combinatie van verschillende stijlen; bij het samenstellen van uw ideaalbeeld kunt u volop combineren. Tegenwoordig zijn de strakke, smetteloze moderne keukens erg in trek, maar ook de warme landelijke keuken - met nostalgische details - kan op veel waardering rekenen. Een keuken kopen? U bepaalt. Een stijlcombinatie is zo gemaakt. Creëer bijvoorbeeld een spannend samenspel tussen de strak afgewerkte onderdelen van een modern kookvertrek en steiger- of sloophouten (onder)kasten of toonaangevende elementen van andere natuurlijke materialen. Zo komt uw nieuwe droomkeuken tot leven. Met de juiste keukenapparatuur - op de juiste plek - zal uw keukenleven nooit meer hetzelfde zijn.

Een keuken kopen is een uitdaging

Een keuken kopen is een grote uitdaging. De ervaren keukenspecialisten van Nieuwenhuis Keukens helpen u graag bij het maken van de juiste keukenkeuze. Dé specialist van Noord-Nederland staat altijd voor u klaar; wat uw budget, verwachtingen en eisen ook zijn. Op uw gemak door het uitgebreide assortiment van de keukenspecialist bladeren? Bestel dan gratis het nieuwste keukenmagazine vol keukentips, -trends en -innovaties. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan één van de vijf showrooms in Assen, Deventer, Groningen, Heerenveen of Meppel.

Snel & gemakkelijk aanvragen

GDPR checkbox*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

Home
Terug
Sluiten