Goedkope keuken waar koopt u een betaalbare keuken?

Een goedkope keuken kopen doet u zo

Bent u op zoek naar een goedkope keuken? Ondanks dat u wellicht een bescheiden budget heeft, wilt u natuurlijk wel de ideale keuken vinden die mooi past in de ruimte en bovendien jarenlang meegaat. Gelukkig is kiezen tussen kwaliteit en prijs niet langer noodzakelijk en zijn er meer dan genoeg budgetvriendelijke keukens te koop. Gebruik deze handige tips om een betaalbare keuken te vinden waarvan u jarenlang plezier heeft! Een goedkope keuken kopen: wat vindt u belangrijk? 

Een goedkope keuken vinden, begint met het stellen van prioriteiten. Wat vindt u belangrijk en dus: waaraan wilt u het meeste aan uitgeven? En eveneens belangrijk: waar wilt u op besparen? Bent u een fervent koker en wilt u absoluut geen kookgemak missen? Dan zult u wellicht meer willen besteden aan apparatuur en juist willen besparen op designelementen zoals bijvoorbeeld een kraan of wasbak. Ziet u uw keuken eerder als een verlengstuk van uw woonkamer en wilt u er vooral gezellig samen kunnen zijn? Dan zult u juist willen investeren in ruimte, bijvoorbeeld een kookeiland waar u aan kunt zitten. Een belangrijke tip dus: maak een prioriteitenlijst. 

Richt uw goedkope keuken efficiënt in 
Vanzelfsprekend kunt u een keuken zo luxe en uitgebreid maken als u zelf wilt. Maar een meer compacte keuken heeft ook vele voordelen. Zo hoeft u minder schoon te maken en blijft er meer leefruimte over in de woning. Bovendien kunt u hierdoor besparen en wordt uw keuken dus goedkoper. Hoe bepaalt u of uw keuken kleiner kan? Ben eens kritisch over hoe u uw huidige keuken gebruikt. Zijn er kastjes en lades waar u nooit komt? Heeft u werkruimte over die u nauwelijks gebruikt? Dat zijn plaatsen waar de keuken compacter kan. 

Kies de juiste prijskwaliteitverhouding
Als u zich oriënteert op een keuken, zult u merken dat er veel verschillen zijn in prijs en in aanbod. Misschien heeft u uw oog laten vallen op een specifieke designkeuken? Kijk toch eens verder, want aan een bekend merk hangt ook een prijskaartje. En er zijn bij Nieuwenhuis Keukens alternatieven van minder bekende keukenfabrikanten die wel dezelfde uitstraling en kwaliteit hebben. Of niet zelden zelfs nog beter! Heeft u een prachtige keuken gezien? Neem het plaatje of een foto mee naar de showroom en een adviseur laat u graag de betaalbare varianten zien. Zo kunt u snel veel besparen! 

Vertrouw ook bij een goedkope keuken op deskundig advies
Goedkoop is duurkoop, wordt weleens gezegd. Gelukkig zijn er nauwelijks slechte keukens meer. Maar let er wel op dat u geen concessies doet waar u later spijt van krijgt, enkel omwille van het budget. Vertrouw daarbij op een goede adviseur, die precies weet waar de essentiële kwaliteiten van een keuken liggen. Hij zal u aangeven wat u echt niet wilt missen in de keuken en wat u wellicht eenvoudiger kunt opgeven. Zijn jarenlange ervaring zal u zeker helpen bij het samenstellen van een goedkope keuken.  

Andere handige tips als u een goedkope keuken zoekt: 

  • Sloop zelf uw eigen keuken. Zet ‘m eventueel op Marktplaats, wie weet krijgt u er nog een leuk bedrag voor! En dat geldt ook voor oude apparatuur. 
  • Zorg zelf voor de voorbereidingen voor het plaatsen van de keuken, zoals het verleggen van leidingen en het verwijderen van bijvoorbeeld oude tegels. Let wel op: dit moet met grote zorg gebeuren. Verrassingen achteraf zijn allerminst leuk voor de portemonnee!  
  • Bekijk samen met onze adviseur de verschillende alternatieven, bijvoorbeeld als het gaat om materialen en apparaten. Maak vervolgens een begroting aan de hand van de verschillende opties. Met een eenvoudige rekensom ziet u precies welke elementen binnen uw budget vallen en welke niet. 

Kies Nieuwenhuis Selekt
Kortom, ga ook voor advies over goedkope keukens naar een van de showrooms van Nieuwenhuis Keukens. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte keuken bij uw budget. Ons huismerk Nieuwenhuis Selekt zal ongetwijfeld voldoen aan al uw wensen. Voortaan zijn deze keukens nóg scherper geprijsd. Voor een klein budget heeft u gegarandeerd een keuken van topkwaliteit, ontwikkeld door de meest toonaangevende keukenproducenten ter wereld. Combineer deze keuken met budgetvriendelijke apparatuur en u heeft een complete keuken voor een scherpe prijs. Wilt u graag weten welke keuken het beste bij u past? Maak een afspraak met een van onze deskundige adviseurs en doe dat heel eenvoudig online. Ook kunt u zelf aan de slag met onze 3D keukenontwerper. Voor een flinke dosis inspiratie, vraagt u nu online ons gratis magazine aan!  

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd
Home
Terug
Sluiten