Complete keukens Nieuwenhuis Keukens.

Een complete keuken: aan alles gedacht

Een keuken die méér is dan een plek om te koken. Een ruimte om in te leven en te genieten. En dat allemaal in één stijl, waarbij apparatuur, verlichting en de stijl van uw keuken en woonkamer perfect op elkaar afgestemd zijn. U hoeft geen moeite te doen om zo’n eindresultaat te bereiken. Bij Nieuwenhuis Keukens kunt u kiezen voor een keuken die completer dan compleet is! Een complete keuken: een totaalplaatje dat klopt 

Wanneer u een nieuwe keuken gaat kopen, ziet u het liefst een totaalplaatje voor zich. Allereerst bepaalt u of u gaat voor een merkkeuken, bijvoorbeeld van SieMatic, of een scherp geprijsde keuken uit onze Selekt collectie. En na het uitkiezen van de keuken, bent u nog niet klaar. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over verlichting? Of wilt u bouwkundige aanpassingen laten uitvoeren? Dat kan nog een aardig karwei worden. Bent u niet zo handig op dat gebied of ontbreekt het u simpelweg aan tijd? Geen punt! Geef aan wat uw voorkeuren, stijl en budget zijn en wij zorgen ervoor dat u straks binnenstapt in een complete keuken. Een van onze deskundige adviseurs helpt u graag bij het maken van uw keuzes. Nieuwenhuis Keukens heeft al meer dan 40 jaar ervaring in keukens, doe daar uw voordeel mee!  

Uw keuken compleet met de beste apparatuur 
Comfort en kookgemak worden vooral bepaald door de indeling van uw keuken en de apparatuur waarmee u werkt. Bij Nieuwenhuis Keukens kunt u kiezen uit innovatieve apparatuur van toonaangevende merken als ATAG, Bauknecht, Miele en Whirlpool. Vertel ons wat uw kookgewoonten zijn en gezamenlijk stellen we de beste combinatie van apparatuur samen voor uw complete keuken. 

Een instapklare keuken: keuken en interieur op elkaar afgestemd
U bepaalt zelf hoe gedetailleerd de styling van uw nieuwe keuken door ons wordt ingevuld. Steeds vaker is de keuken een prominent onderdeel van het interieur. Materialen en kleuren komen bijvoorbeeld terug in zowel de keukenkasten als de eetkamertafel of de kasten in de woonkamer. Misschien wilt u juist eenheid in verlichting en ziet u dezelfde stijl graag terugkomen in de woonkamer. Wat uw wensen ook zijn; wij voorzien u graag van deskundig advies.  

Vraag advies over onze complete keukens
Bij het inrichten van een complete keuken, draait alles om maatwerk. Vraag onze adviseurs daarom naar de verschillende mogelijkheden en kies voor een invulling die bij u past. Op basis van uw wensen en budget maken we een plan van aanpak en kunt u de volledige inrichting van uw kook- en leefruimte door ons uit handen laten nemen. Een zorg minder die garant staat voor extra leefplezier!     

Complete keuken: ontwerp ‘m zelf met onze 3D-tool 
Kijken welke complete keuken bij u past en welke opstelling of kleur helemaal aansluit op uw wensen? Gebruik onze 3D keukenontwerper op de website en laat u inspireren! Op een heel eenvoudige manier kunt u zelf keuzes maken en de eerste stappen zetten naar uw nieuwe keuken. Om ideeën op te doen, kunt u daarnaast ons magazine aanvragen

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd
Home
Terug
Sluiten