Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Woonkeukens 

Een woonkeuken is een gezellige en knusse keukenopstelling waar het gehele gezin samenkomt. Steeds meer huishoudens gebruiken de keuken als een centrale, warme plek in huis. Woonkeukens dienen niet alleen als kookruimte maar functioneren ook als leefruimte. Bent u benieuwd geworden naar deze trend? Nieuwenhuis Keukens voorziet u graag van inspiratie voor uw ideale woonkeuken. 
 


De voordelen van een woonkeuken

Een woonkeuken zorgt voor een combinatie tussen de keuken en het leefgedeelte van uw woning. Het open gevoel biedt u de mogelijkheid om in contact te blijven met het hele gezin terwijl u aan het koken bent. U maakt met een woonkeuken van koken een sociale bezigheid en u kunt daarnaast een oogje in het zeil houden bij de kinderen. Breng sfeer en gezelligheid met deze ideale opstelling naar de keuken en creëer een centrale plek in huis.  

Grote of kleine woonkeuken

Voor een woonkeuken heeft u niet altijd een grote ruimte nodig, van een kleine ruimte kunt u namelijk ook een hele fijne woonkeuken creëren. In een kleine woonkeuken dient u alleen extra aandacht te vestigen aan opbergruimte. Denk bijvoorbeeld aan extra kastruimte. In een grote woonkeuken kunt u wat meer spelen met diverse accessoires en meubelen. Denk bijvoorbeeld aan een grote eettafel of grote kastenwand voor al uw keukengerei.

 

 

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen


Woonkeukens in verschillende stijlen

Woonkeukens komen in diverse keukenstijlen geheel tot zijn recht. Wanneer u de keuken onderdeel wilt laten zijn van de woonruimte en luxe hoog in het vaandel heeft staan, dan is de luxe woonkeuken zeker een aanrader. Maar ook als u van een strakke moderne interieurstijl houdt met de nieuwste keukenapparatuur heeft u de keuze uit een moderne woonkeuken. Heeft u toch liever een landelijke woonkeuken die een warme en authentieke sfeer uitstraalt, dat is natuurlijk mogelijk! Kies vooral de stijl die volledig bij uw interieur aansluit.

Woonkeuken in verschillende kleuren

Zwarte en witte woonkeukens zijn erg populair, dit komt mede door de strakke uitstraling die zij creëren. Een woonkeuken in het wit heeft een open karakter en zorgt voor een ruimtelijke sfeer. Wanneer u liever donkere kleuren in de keuken heeft en een stoer contrast wilt creëren, is een zwarte woonkeuken perfect. 

Woonkeuken met eiland

U kunt de woonkeuken helemaal af maken met een keukeneiland. Op deze manier laat u de keuken echt een geheel vormen met de woonkamer. Een kookeiland past in vrijwel iedere keukenstijl en heeft een luxueus en ruimtelijk karakter. Deze opstelling is ideaal wanneer u met de hele familie gezellig wilt dineren en kokkerellen.

Indeling woonkeuken

Vindt u het belangrijk om urenlang te genieten in de keuken met vrienden en familie en wilt u van koken een sociale bezigheid maken? Dan is de woonkeuken zeker iets voor u! Natuurlijk kan een woonkeuken ook praktisch ingedeeld worden met de juiste keukenapparatuur. Beperk allereerst het aantal bewegingen. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld lades onder het werkblad te plaatsen, zodat u al uw kookgerei direct bij de hand heeft. Daarnaast is het ook erg handig om de vaatwasser dicht bij uw borden en bestek te plaatsen, zodat u met gemak de vieze vaat in de vaatwasser kunt zetten. Mocht u interesse hebben in een kookeiland, is dit ook zeer praktisch voor eventuele opbergruimte. Zo creëert u een schone en opgeruimde woonkeuken. 
 

Bekijk ook onze andere keukenstijlen

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling passend. Dus of u nu houdt van een klassieke keuken of juist op zoek bent naar een kleine keuken, bij ons vindt u zeker wat u nodig heeft aan keukenstijlen en trends. Graag zetten we voor u de verschillen op een rij, zodat u in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden u heeft voor uw keukenindeling.

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling...

Lees meer

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling passend. Dus of u nu houdt van een klassieke keuken of juist op zoek bent naar een kleine keuken, bij ons vindt u zeker wat u nodig heeft aan keukenstijlen en trends. Graag zetten we voor u de verschillen op een rij, zodat u in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden u heeft voor uw keukenindeling.


Ontdek alle mogelijkheden en laat u adviseren bij Nieuwenhuis Keukens

Tegenwoordig spelen keukens een doorslaggevende rol in het dagelijks leven. Bent u benieuwd geworden naar deze warme en centrale plek in huis? Maak dan een afspraak met een ervaren keukenadviseur bij Nieuwenhuis Keukens. Wilt u vanuit huis nog meer inspiratie opdoen voor uw woonkeuken? Bestel dan geheel gratis en vrijblijvend ons keukenmagazine. Deze staat boordevol keukentips, de laatste trends en talloze voorbeelden van keukenopstellingen en -stijlen! 
 

Home
Terug
Sluiten