Keukenachterwanden | Nieuwenhuis Keukens

Keukenachterwanden

De keukenachterwand als decor

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw keukenachterwand? Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden en de nieuwste trends. Met de achterwand kunt u alle kanten op en bepaalt u welke sfeer u in de keuken creëert. Bovendien is het van belang dat de wand praktisch is en gemakkelijk schoon te maken, zodat u zich niet druk hoeft te maken over spetters tijdens het koken. Lees hier meer over de diverse mogelijkheden van een achterwand.

Wat zijn die mogelijkheden?

De vele mogelijkheden van een keukenachterwand bestaan uit verschillende stijlen, materialen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan zwart-wit tegels voor een klassieke inrichting, een glazen achterwand in een moderne keuken of betonstuc in een industriële keuken. Ook met de nieuwste trend, kleurige wandtegels, kunt u alle kanten op. Zo geven vijfhoekige tegeltjes een speels effect of zorgen ambachtelijke, donkergroene tegels voor een opvallende en tegelijkertijd natuurlijke look. Grote of kleine tegels, effen of gemengd gekleurd, Portugese tegels of een metrotegel. U kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar en toe te passen op uw keukenachterwand.

Een achterwand is niet alleen mooi

Een keukenachterwand is niet alleen belangrijk omdat hij uw keuken sfeer en uitstraling geeft. Er is ook nog een praktisch element dat meetelt. Elke thuiskok maakt wel eens spetters op de muur. Daarom is het van belang dat de achterwand goed afwasbaar is en u bij uw keuze daar rekening mee houdt. Bent u van plan de wand te schilderen? Kies dan voor een afwasbare verf. Bij materialen als tegels of glas is het gemakkelijk, want deze zijn van zichzelf eenvoudig schoon te houden.

Bezoek onze keukenshowroom

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw keukenachterwand? Breng dan een bezoek aan een van de keukenshowrooms van Nieuwenhuis Keukens. Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee en informeren u over de mogelijkheden en laatste trends.

Home
Terug
Sluiten