Handige keukenaccessoires | Nieuwenhuis Keukens

Handige keukenaccessoires voor slimme keukenoplossingen

Handige accessoires voor uw keuken

Keukenaccessoires bepalen voor een groot gedeelte de stijl van een keuken. Voor wat extra sfeer, maar ook voor slimme keukenoplossingen, bieden keukenaccessoires de uitkomst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met deze accessoires en hoe deze het opruimen of koken nog leuker kunnen maken? Hier leest u meer en geven wij u een paar handige tips.

De handigste keukenaccessoires op een rijtje

Het assortiment aan keukenaccessoires is enorm groot en biedt daarom ook talloze mogelijkheden voor ieder type keuken. Om het aanbod wat overzichtelijker te maken, hebben wij enkele handige accessoires voor u geselecteerd en leggen wij u uit hoe deze het koken of opruimen eenvoudiger maken.

1. Opbergplanken

Keukenaccessoires bieden de perfecte mogelijkheid om meer opbergruimte te creëren in uw keuken. Opbergplanken aan de muur geven niet alleen een gezellige, huiselijk look aan uw keuken, maar bieden ook extra ruimte om potten, pannen en servies op kwijt te kunnen.

2. Lade-indelingen en bestekbakken

Niets is zo prettig als goed ingedeelde keukenlades. Door middel van lade-indelingen en bestekbakken brengt u de gewenste structuur aan en bergt u uw keukengerei netjes op. Hiermee voorkomt u dat uw lades rommelig worden en dienen ze als een plek waarin uw alle los, klein gerei in kwijt kan.

3. Een wand met schoolbordverf

Heeft u een druk schema en is het soms lastig om alle activiteiten van uw gezin bij te houden? Of vergeet u elke keer die ene boodschap mee te nemen? Door een (gedeelte van) een wand met schoolbordverf te bedekken, heeft u altijd ruimte om iets op te schrijven. Bovendien hangt het in het zicht, waardoor u het niet snel vergeet. Praktisch en gezellig!

4. Potten met verse kruiden

Verse kruiden laten uw keuken heerlijk geuren, zorgen ervoor dat u altijd verse ingrediënten bij de hand heeft én voorzien uw keuken van een levendige look. Kies voor potten die passen bij de kleuren van uw keuken en zet hier uw favoriete kruidenplanten in. Een accessoire die niet alleen leuk oogt, maar ook heel nuttig is tijdens het koken!

Bestel ons gratis magazine

Wilt u meer inspiratie opdoen over de verschillende keukenaccessoires van Nieuwenhuis Keukens? Bestel dan ons gratis magazine. Dit magazine staat boordevol tips, ideeën en voorbeeldkeukens. Bovendien is Nieuwenhuis Keukens volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat ook u geen enkele trend mist. Het magazine wordt gratis en snel bij u thuisbezorgd.

Home
Terug
Sluiten