Geniet direct van bruisend water dankzij Grohe Blue

Direct bruisend water dankzij Grohe Blue kraan

Liefhebber van bruisend water? Dan heeft Grohe iets nieuws voor je. De Grohe Blue kraan bevat een systeem dat het water niet alleen van bubbels voorziet, maar ook filtert en koelt. Een glaasje water zal nooit meer hetzelfde zijn.

Plat, licht of bruisend water

De kraan geeft je de vrijheid om te kiezen hoe je je water wil hebben op ieder moment van de dag. De twee eenvoudige knoppen op de linker handgreep geven middels een kleur aan of je plat, licht bruisend of bruisend water krijgt. Kleurt de knop blauw, dan krijg je plat water. Als de knop turquoise wordt, is het water licht bruisend. Bij een groene knop heeft het water lekker veel bubbels. Uiteraard blijft deze kraan met de rechter handgreep makkelijk in gebruik als een gewone keukenmengkraan.

Gezuiverd water in vijf stappen

Met de Grohe Blue bespaar je niet alleen een hoop plastic flessen, ook zorgt het filtersysteem voor een gezonder leven. Voordat het water uit de kraan komt, wordt het gezuiverd in vijf stappen. Het optionele magnesiumfilter voegt nog eens extra belangrijke mineralen toe aan je dieet. Het filter en de CO2-fles voor het bruisende water zijn makkelijk vervangbaar.

Grohe Blue

Niet zoveel plek in de keuken? Geen zorgen, al vanaf een breedte van dertig centimeter is je keukenkast groot genoeg voor het systeem. Daarnaast is hij makkelijk te installeren, want de Grohe Blue is voorzien van een kit waarin alles zit wat je nodig hebt. Ook goed om te weten: voor de installatie hoef je geen extra pijpleidingen te hebben. Als je huidige kraan nog niet toe is aan vervanging, kun je kiezen voor de Grohe Blue Mono. Deze kraan dient als perfecte aanvulling op je huidige kraan.

Kom gerust langs bij één van de showrooms van Keukenmaxx om de kranen van dichtbij te bekijken. Er zijn vier varianten van de kraan in chroom of supersteel. Voor overige vragen kun je terecht bij de adviseurs die aanwezig zijn in de showrooms.

Home
Terug
Sluiten