De SieMatic Pure Collection | Nieuwenhuis Keukens

De nieuwe lijn van SieMatic: de SieMatic Pure Collection

De SieMatic Pure Collection is geheel gebaseerd op de geometrie van uw keuken in combinatie met een strak lijnenspel. Deze nieuwe collectie van SieMatic is ontworpen in samenwerking met het Berlijnse designteam KINZO. Hierdoor voldoet de productlijn geheel aan de laatste trends op het gebied van keukenontwerpen. Bovendien is de collectie te combineren met diverse keukenstijlen. Bent u benieuwd naar deze bijzondere collectie van SieMatic? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Wat maakt SieMatic Pure zo bijzonder?

De SieMatic Pure Collection is uniek qua design. Het interessante dialoog tussen vlakken en strakke lijnen is het uitgangspunt van de collectie. Deze combinatie ziet u dan ook overal terug in het design, waarin de 2 mm dunne omlijstingen terugkomen in diverse opstellingen. Van wandmeubel tot kastopstelling, de dunne omlijsting zorgt voor een strakke afwerking van ieder element. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling in uw keuken door middel van een minimalistisch design.
 

De keukenstijlen van SieMatic Pure

Deze collectie van SieMatic Pure kan gecombineerd worden met diverse keukenstijlen. Het minimalistische, strakke ontwerp past bij zowel moderne als design keukens. De gladde oppervlakken met een strakke uitstraling passen perfect bij een moderne keukenstijl. Het minimalistische design is daarnaast karakteristiek voor een design keuken. Met diverse materialen en kleurvarianten creëert u het gewenste effect voor uw keuken. De lijnen en vlakken die consequent terugkomen in het ontwerp van de SieMatic Pure lijn geeft u hiermee zelf de gewenste uitstraling. Hierdoor creëert u uw droomkeuken met behulp van deze collectie.

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u meer te weten komen over de SieMatic Pure Collection? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u een uitgebreid assortiment SieMatic keukens. Bovendien staan onze adviseurs voor u klaar om vragen te beantwoorden en u alles te vertellen over deze nieuwe collectie van SieMatic.

Home
Terug
Sluiten