De kokendwaterkraan Aqua Hot+ | Nieuwenhuis Keukens

Ontdek de Aqua Hot+ kokendwaterkraan

Met de Aqua Hot+ geniet u van de vele praktische voordelen die deze kokendwaterkraan te bieden heeft. Eén van deze voordelen is dat de Aqua Hot+ een 3-in-1 multifunctionele kokendwaterkraan is. Dit houdt in dat de kraan koud, warm én kokend water kan geven via een reservoir in het keukenkastje onder de gootsteen. Ideaal voor de theeliefhebbers of voor het direct koken van water op het fornuis. Lees verder en ontdek wat de andere voordelen zijn van de Aqua Hot+.

De voordelen van de Aqua Hot+

Het grootste voordeel van de Aqua Hot+ is dat er direct kokend water uit kan stromen. Op de kraan zit een aparte knop voor kokend water en heeft een andere bediening dan de hendel voor warm en koud water. Hierdoor is de kraan ook veilig voor gezinnen met kleine kinderen. Een ander praktisch voordeel is dat de kokendwaterkraan makkelijk te bedienen is. Met slechts één enkele handeling aan de knop op de kraan stroomt er direct kokend water uit. Gemak dient de mens in ieder geval met deze kraan. Daarnaast heeft u door deze kraan geen waterkoker meer nodig wat zorgt voor meer ruimte op het aanrecht. Doordat de Aqua Hot+ kraan van eigen merk is geniet u ook nog eens van een scherpe prijs, nog een mooi voordeel van deze kraan van Nieuwenhuis Keukens.

Voor iedere keuken een kleur

De Aqua Hot+ kokendwaterkraan kan geplaatst worden in verschillende kleuren. De donkere, zwarte kleur zorgt voor een stoere finishing touch in bijvoorbeeld een industriële keuken. In andere keukens staat deze donkere kleur ook goed. Vooral wanneer u de kraan wilt laten opvallen door zijn contrasterende kleur. Liever een kraan die meer een neutrale uitstraling heeft en meer wordt opgenomen in het geheel van de keuken? Kies dan voor de kleur geborsteld nikkel of chroom. Door de mooie ronde vorm van deze unieke kraan past dit model in iedere keukenstijl en bij andere praktische keukenapparatuur van Nieuwenhuis Keukens. De kleur bepaalt echter of dat de Aqua Hot+ een échte eyecatcher in uw keuken wordt.

Wilt u graag de Aqua Hot+ kraan ontdekken?

Bent u benieuwd naar de Aqua Hot+ kokendwaterkraan en wilt u graag zelf ontdekken hoe deze kraan werkt? Bezoek dan een van de keukenshowrooms van Nieuwenhuis keukens. Onze deskundige adviseurs laten u graag zien hoe deze kraan werkt, wat de voordelen zijn en hoe de kraan eruit ziet.

Home
Terug
Sluiten