Blog

Inspiratie voor jouw nieuwe keuken

Op zoek naar interessante weetjes, tips & trucs voor het kopen van een keuken? Alles is te vinden op onze keukenblog!

Keukenadvies voor de perfecte keuken

Nieuwenhuis Keukens adviseert u graag in het samenstellen van de perfecte keuken voor uw woning. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij de ideale sparringspartner in het vinden van uw droomkeuken. Laat u meenemen in onze verschillende gebieden van expertise in deze blog.

Keuken ideeën voor een opgeruimd gevoel

Is uw keuken een rommeltje? Of houdt u gewoon van een keuken die er perfect uitziet? Lees dan onze tips voor het onderhouden van een opgeruimde keuken. Want een opgeruimde keuken staat gelijk aan een opgeruimd gevoel.

Uw keuken op maat

Bij Nieuwenhuis Keukens kunt u terecht voor al uw wensen. Onze adviseurs stellen dan ook graag samen met u een volledig op maat gemaakte keuken op. Zo bent u er zeker van dat uw nieuwe keuken aan al uw behoeften voldoet en past bij uw interieur.

Uw nieuwe keuken efficiënt indelen

Als u veel nieuw kookgerei bij uw nieuwe keuken koopt, kan de ruimte na verloop van tijd onoverzichtelijk worden. Dit kunt u voorkomen door uw nieuwe keuken efficiënt in te delen. Lees onze tips en maak van uw keuken een efficiënt ingerichte ruimte.

Liever gratis inspiratie thuis?

  • De laatste tips en keukentrends
  • Heel veel voorbeeldkeukens
  • Na aanvragen binnen enkele dagen gratis in huis

SieMatic keukens

Bekroonde ideeën en vormgeving. Praktische vondsten en originele oplossingen. Verrassende materialen en details. Perfecte constructie en afwerking. Tijdloos en individueel design. Dat is SieMatic. Nieuwenhuis Keukens is dé SieMatic-dealer van het noorden.