AEG Mastery Range: innovatiever koken|Nieuwenhuis Keukens

Koken op een heel nieuw level met de Mastery Range van AEG

De nieuwe Mastery Range apparatuur van AEG is de eerste in de wereld die voor een echte responsieve kookervaring zorgt. Aangevuld met een aantal nieuwe gadgets neemt deze apparatuur u een heleboel werk uit handen in de keuken. Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe mogelijkheden van de AEG Mastery Range? Lees dan snel verder.  

Wat maakt de AEG Mastery Range zo speciaal?

Het fijne aan de AEG Mastery Range is dat iedereen een keukenprins- of prinses kan zijn. Dat komt omdat de apparatuur op een unieke, responsieve manier met u samenwerkt en het lastige werk zelf voor zijn rekening neemt. Simpel gezegd geeft u aan de apparatuur aan wat u wilt dat er gebeurd en vervolgens zorgt deze daarvoor. Hierdoor ontstaan de lekkerste en beste resultaten in de keuken.  De AEG Mastery Range is bovendien in een modern, vernieuwend jasje gestoken qua design. Het RVS, zwarte glas en de strakke vormen van de apparatuur zorgen voor een luxe uitstraling. Hier kunt u meer vinden over de apparatuur van AEG. 

 

Unieke technologieën van de AEG Mastery Range

De nieuwe apparatuur van de AEG Mastery Range beschikt over een aantal unieke gadgets. Wij zetten een paar gadgets kort voor u op een rijtje. 

ComfortLift 
Om het in- en uitruimen van de vaatwasser te vergemakkelijken, kunt u de onderste mand naar boven plaatsen. Zo hoeft u met de AEG ComfortLift niet meer te bukken, maar kunt u op fijne werkhoogte uw vaat in de machine plaatsen en eruit halen. 
CustomFlex 
Met CustomFlex kunt u uw koelkast indelen precies zoals u wilt. De verschillende compartimenten zitten los, waardoor u ze gemakkelijk kunt verplaatsen. Op deze manier deelt u uw koelkast naar eigen wens zo efficiënt mogelijk in. 
Hob2Hood
De Hob2Hood kookplaat is draadloos verbonden met de afzuigkap. Zonder dat u ergens op hoeft te drukken of de rookvorming in de gaten hoeft te houden, wordt de afzuigkap geactiveerd door de kookplaat. Op basis van wat u kookt, wordt de snelheid van de ventilator automatisch aangepast. Daardoor bent u verzekerd van een frisse keuken. 
Foodsensor
Met behulp van de Foodsensor zorgt uw oven er zelf voor dat voedsel de gewenste kerntemperatuur krijgt. Door aan te geven hoe u wilt dat het product wordt bereid, zorgt de Foodsensor er bijvoorbeeld voor dat u de perfecte biefstuk of heerlijk geroosterde kip uit de oven haalt. U kiest bijvoorbeeld voor ‘rood’, ‘medium’ of ‘doorbakken’ en de kerntemperatuursensor zorgt voor de rest.  

Al deze verschillende functies van de AEG Mastery Range hebben als doel u bij te staan in de keuken en het kookproces te vergemakkelijken. 

Kom naar de showroom

Bent u benieuwd geworden naar de nieuwe, innovatieve mogelijkheden van de Mastery Range van AEG? Kom dan naar één van onze showrooms. De adviseurs van Nieuwenhuis Keukens demonstreren graag de nieuwe technieken voor u en lichten deze nog verder toe wanneer u hier vragen over heeft.  

Home
Terug
Sluiten