Zo woont Nederland

Afgelopen zomer zijn er bijna 2.000 Nederlanders ondervraagd over hun woonsituatie, hun woonwensen en hun mening over een aantal stellingen. Bent u benieuwd naar de uitkomsten? Lees dan hier meer. 

40% van de ondervraagden geven aan dat indien er budget is als eerst de keuken zouden aanpakken. Bij Nieuwenhuis Keukens staat u op nummer 1. We zijn een familiebedrijf uit het noorden van ons land en behandelen u zoals we zelf ook graag behandeld willen worden. Wij verdiepen ons in uw wensen én in uw manier van koken. Zo kunnen we u een goed advies geven, bijvoorbeeld voor wat betreft de apparatuur. Kookt u graag uitgebreid? dan is een grote kookplaat erg prettig. Samen met u bepalen we ook de sfeer van de keuken. Kiest u voor gezellig, strak, landelijk of misschien een combinatie? 

Wist u dat bijna 25% van de ondervraagden graag een dubbeldeurse koelkast met ijsblokjesmachine zou willen in de keuken? Het Italiaanse merk Smeg bracht als eerste Amerikaanse koelkasten op de markt. Dit werd al snel een groot succes, waardoor andere hoogwaardige A-merken ook besloten Amerikaanse koelkasten te ontwerpen. Lancelotti, AEG en Samsung zijn enkele voorbeelden van merken met Amerikaanse koelkasten in het assortiment. Bent u op zoek naar een Amerikaanse koelkast en wilt u graag het aanbod van Nieuwenhuis Keukens bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels en bekijk en vergelijk op uw gemak de verschillende merken en modellen met elkaar. Onze professionele keukenadviseurs beantwoorden met plezier al uw vragen en helpen u met het maken van de juiste keuze.

Home
Terug
Sluiten