Stijlvolle tegeltjes in uw keuken

Een keuken is een ruimte waar veel waterdamp vrijkomt en die dagelijks gebruikt en vies wordt. Daarom is het erg belangrijk om rekening te houden met de wandbekleding. U heeft namelijk een wand nodig die gemakkelijk in onderhoud is om alles wat rondspat snel weer weg te kunnen vegen. Keramische wandtegels zijn in dit geval ideaal. Met een simpel doekje maakt u de ruimte weer spik-en-span! De tegels hebben niet alleen het eenvoudige onderhoud als voordeel, maar bieden ook diverse andere voordelen. Wilt u meer weten over tegels in de keuken? Lees dan verder en laat u inspireren.

De voordelen van een tegelwand

Een achterwand in de keuken betegelen met keramische tegels heeft vele voordelen. Wandtegels zijn namelijk slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Dit is erg handig in een ruimte als de keuken. Deze ruimte wordt namelijk dagelijks gebruikt en tijdens het koken spettert het eten nog weleens rondom het fornuis. Met een nat doekje veegt u de spetters op de tegels weg en geniet u weer van een schone keuken. Een ander groot voordeel van tegels is dat deze in iedere woon- en gebruiksruimte inzetbaar zijn. Plaats de tegels bijvoorbeeld zowel in de keuken als de woonkamer en geniet van een stijlvol geheel. Dankzij het ruime aanbod in vormen en kleuren, kiest u eenvoudig een tegel die past bij uw interieurstijl.

Welke tegels passen bij mijn interieurstijl?

Wanneer u houdt van de stoere en robuuste sfeer van een industriële keuken, dan zijn tegels in antraciet of grijs de geschikte keuze voor u. Kies in deze ruimte voor matte kleuren. Dit geeft de ruimte namelijk een rauwe finishing touch. Hoogglans en neutrale kleuren sluiten daarentegen juist perfect aan in de moderne keuken. In de landelijke en klassieke keukens komen neutrale en warme kleuren het beste tot hun recht. Kies bijvoorbeeld voor licht beige wandtegels in combinatie met houten badkamermeubelen. Houdt u van een opvallende en luxe uitstraling in uw keuken? Overweeg dan eens tegels met een unieke print. De luxe sfeer van deze tegels passen goed bij design keukens.

Een ruime keuze aan wandtegels in de keuken

Wandtegels zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren. Zo biedt Nieuwenhuis Keukens bijvoorbeeld glanzende witte wandtegels die goed passen in de moderne keuken, maar ook mat witte tegels met een natuurlijke en landelijke uitstraling. Van matte retro wandtegels tot betonlook en steenlook tegels in de keuken, u vindt het bij Nieuwenhuis Keukens. Met deze tegels creëert u altijd de stijl die bij u past.

Tip: Wilt u een unieke retrolook creëren? Kies dan voor donkere voegen, waardoor de tegels goed opvallen.

Wilt u meer weten over trends in de keuken?

Bent u geïnteresseerd in de laatste trends op het gebied van keukens? Breng dan een bezoek aan een van de keukenshowrooms van Nieuwenhuis Keukens. Onze deskundige adviseurs laten u graag de nieuwste trends zien. Ook kunt u hier zelf veel inspiratie opdoen voor uw droomkeuken. Ook biedt Nieuwenhuis Keukens een gratis keukenmagazine met talloze inspiratiebeelden. Hierin vindt u talloze keukens die voorzien zijn van deze opkomende trend.

Home
Terug
Sluiten