Siemens iQ700 lijn

Siemens iQ700 lijn

De Siemens iQ700 lijn biedt meer luxe en extra comfort aan in uw keuken. U houdt meer tijd over voor andere dingen dankzij de iQ700 lijn. De inbouwapparatuur van Siemens kenmerkt zich door het moderne design en de uniform ontworpen voorzijde die opvalt in uw keuken en zorgt voor een perfect uiterlijk. Bent u benieuwd wat de Siemens iQ700 lijn allemaal te bieden heeft? Lees hier dan verder. 

Welke apparaten vallen onder iQ700 lijn?

De iQ700 lijn van Siemens bevat een breed assortiment aan inbouwapparatuur. Zo kunt u in de lijn kiezen voor: iQ700 bak- en stoomovens, inbouwkoffievolautomaten, inbouwvaatwassers, kookplaten, warmhoudlades en afzuigkappen. De producten uit de iQ700 lijn sluiten naadloos op elkaar aan en brengen uw keuken tot leven dankzij alle innovatieve technologieën en het moderne design. Bij Nieuwenhuis Keukens bieden wij niet alleen de iQ700 lijn aan, maar we bieden een breed assortiment van Siemens apparatuur aan. 

Voordelen Siemens iQ700 lijn 

De iQ700 lijn kent veel voordelen die ervoor zorgen dat uw ervaring in de keuken nog prettiger wordt. Doordat het design van de apparaten perfect op elkaar is afgestemd, kunnen de apparaten op elke wijze met elkaar worden gecombineerd. De inbouwapparaten die onder de iQ700 lijn horen, beschikken allemaal over de nieuwste technologie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verwarmingstechniek bij de kookplaat die ervoor zorgt dat u met verschillende sensoren het eten niet meer kunt aanbranden of laten overkoken. Of de BakingSensor bij de ovens die de luchtvochtigheid van de oven meet en dan het bakproces automatisch uitvoert. U krijgt een seintje wanneer het gerecht klaar is waardoor u zelf niet meer de tijd hoeft in te stellen.

Siemens Home Connect

Om het u nog eenvoudiger te maken en ervoor te zorgen dat u meer tijd heeft om andere dingen te doen, heeft Siemens de Home Connect bedacht. Zo kunt u vanuit de auto, supermarkt of andere plek al bepalen of de oven moet voorverwarmen of dat de vaatwasser aan moet. Bent u vergeten of u nog melk in de koelkast heeft staan en staat u al in de supermarkt? U kunt snel even een kijkje nemen in uw koelkast met de Home Connect app. Dat scheelt weer een extra rit terug naar de supermarkt. Met de Home Connect app bedient u eenvoudig de belangrijkste functies van uw iQ700 apparaten en kunt u precies bijhouden wat de status van uw apparaat is. 

Bezoek onze showrooms

Bent u benieuwd hoe de Siemens iQ700 lijn er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms om alle voordelen van de lijn zelf te ervaren. Onze adviseurs helpen u graag al uw vragen te beantwoorden om zo de juiste keuze te maken voor uw keuken. 

Home
Terug
Sluiten