Wij presenteren u: de nieuwste SieMatic collectie in onze showroom!

Wij presenteren jou: de nieuwste SieMatic collectie in onze showroom!

Ons assortiment keukens is vernieuwd! En wel met de nieuwste, stijlvolle collectie van SieMatic die vanaf heden te bewonderen is in onze showroom. Zo kun je de laatste ontwikkelingen van dit prachtige keukenmerk zelf zien, voelen en ervaren. Want ervaring is waar het bij SieMatic vaak om draait.

In de spotlight: de nieuwe SieMatic keukens

De nieuwe SieMatic keukens worden in alle vier de collecties van het merk onderverdeeld: 

  • PURE. Wil je graag een strakke en tijdloze keuken? Bekijk dan eens de keukens uit de PURE collectie. De luxe en hoogwaardige materialen zorgen in combinatie met de warme kleuren voor een zachte uitstraling. Een keuken waar je jarenlang met plezier in kookt! 
  • URBAN. De URBAN collectie kenmerkt zich door strakke en functionele keukens met industriële aspecten. Natuurlijke kleuren en materialen voeren hier de boventoon. De keukens laten zien dat er geleefd mag worden, maar stralen tegelijkertijd rust uit: een perfecte balans. 
  • CLASSIC. Wanneer je op zoek bent naar een klassieke of landelijke keuken ben je bij de CLASSIC collectie aan het juiste adres. Deze keukens kenmerken zich door de lichte en ruimtelijke sfeer. De huiselijke accessoires halen daarnaast het warme en nostalgische gevoel naar boven.
  • MONDIAL. De nieuwe collectie van SieMatic. Luxe en elegantie, dat straalt de MONDIAL collectie uit. Binnenkort ook te bezichtigen bij Nieuwenhuis Keukens.

Service van Nieuwenhuis

Als SieMatic dealer kun je bij ons terecht voor stijlvolle en hoogwaardige moderne keukens. Om je te helpen met het creëren van jouw ideale keuken, staan onze ervaren adviseurs altijd voor je klaar. Jouw wensen, kookgewoonten en persoonlijke stijl worden besproken, zodat je zeker weet dat de nieuwe keuken in alle opzichten bij je past. Want niet alleen bij onze keukens staat kwaliteit centraal, maar ook bij ons advies. Dat is de service van Nieuwenhuis!

Kom langs en ervaar de SieMatic beleving zelf

Ben je op zoek naar een nieuwe SieMatic keuken? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels. We geven je graag advies zodat je met een tevreden gevoel weer richting huis gaat.  

Home
Terug
Sluiten