Raambekleding voor in uw keuken

Raambekleding voor in uw keuken

Met raambekleding kunt u in een oogopslag het uiterlijk van uw keuken compleet veranderen. U kunt heel wat doen met de verschillende soorten raambekleding in uw keuken. Zo kunt u uw raam bekleden met jaloezieën, rolgordijnen of andere raambekleding. Als de raambekleding aansluit bij de stijl van uw keuken, creëert u een gevoel van eenheid in de keuken. Zo geniet u optimaal als u staat te koken of uw handen wast in de keuken. Benieuwd naar alle raambekleding opties voor in uw keuken? Nieuwenhuis Keukens zet enkele inspirerende opties voor u op een rijtje. 

Jaloezieën in uw keuken

Jaloezieën voor uw keukenraam zorgen voor een mooi effect en een lichtinval zoals u dat wilt. Overdag kunt u de jaloezieën zo openen dat het licht precies genoeg naar binnen valt om van het daglicht te genieten terwijl u ‘s avonds de jaloezieën helemaal kunt sluiten zodat u wat meer privacy heeft. U kunt zowel aluminium jaloezieën als houten jaloezieën aanschaffen. Voor een moderne of design keuken kiest u voor aluminium jaloezieën. Ze geven de keuken een strak en modern uiterlijk dat perfect aansluit bij deze keukenstijlen. Daarnaast heeft u keuze uit diverse houten jaloezieën. Deze creëren een warme sfeer in de keuken. Houten jaloezieën passen bij eigentijdse keukenstijlen. 

Vouwgordijnen als raamdecoratie in uw keuken

Voor een warme en landelijke sfeer in uw keuken is een vouwgordijn als raamdecoratie een goede oplossing. Met de vouwgordijnen creëert u één geheel met de rest van de keuken door de vaak neutrale en elegante kleur van de gordijnen. U kunt zelf bepalen hoeveel licht er door het raam komt door de vouwgordijnen zo hoog of zo laag te laten zakken als u wilt. Zo kunt u op een een zonnige dag nog steeds van de zon genieten door het licht dat vaak door het gordijn heen komt, maar zal de zon niet snel in uw ogen schijnen tijdens het maken van uw lunch of avondeten. Het gordijn zal zich netjes vouwen zodra u het omhoog rolt.

Traditionele rolgordijn voor uw ramen

Nog een optie voor raamdecoratie in uw keuken zijn de rolgordijnen. Het traditionele rolgordijn past vrijwel in iedere tijdloze keuken. U kunt rolgordijnen kiezen in allerlei stoffen of kleuren. Zo kunt u de inrichting precies naar uw smaak maken en past het perfect in uw keuken. Daarnaast heeft u ook de keuze om een verduisterend rolgordijn aan te schaffen of een lichtdoorlatend model. Het ligt er maar net aan wat uw voorkeur heeft en hoeveel licht u wilt binnenlaten overdag of ‘s avonds.

Kies voor een tijdloos plisségordijn

Een zeer praktisch en tijdloos raamdecoratie voor in uw keuken is een plisségordijn. Dit gordijn bestaat uit één of twee stoflagen. Met een plisségordijn kunt u overdag zeer zorgvuldig het daglicht filteren en bepaalt u precies hoeveel licht er door het raam mag komen. Bij een gordijn met twee stoflagen ziet u de draadjes en koord draadjes er niet doorheen en dit zorgt voor een warmer uiterlijk. Een plisségordijn met één stoflaag geeft een lichter en zachter uiterlijk en past erg goed bij een design keuken. 

Bestel ons magazine

Wilt u nog meer inspiratie opdoen? Bestel dan hier ons gratis keukenmagazine.

Home
Terug
Sluiten