De trend van planken en open kasten

Steeds vaker wordt er gekozen voor open kasten en planken in de keuken. En dat is niet zomaar! Het gebruik van open kasten en planken in de keuken biedt namelijk vele voordelen. Open kasten en planken dienen ten eerste als ware blikvangers in de keuken. Plaats er prachtige accessoires of uw veelgebruikte kruiden op en maak uw keuken helemaal af. Daarnaast hebben open kasten en planken veel praktische voordelen. In deze blog vertellen we u meer over deze opkomende trend. 

Waarom planken en open kasten?

Het gebruik van open kasten en planken zorgt voor een speels effect in de keuken. Het geeft de keuken namelijk een ruimtelijke uitstraling en het is een stijlvolle sfeerbepaler in de keuken. De keukenaccessoires die hierin opgesteld staan, ziet u namelijk direct wanneer u de keuken inloopt. Vul de open kastjes en de planken in de keuken daarom met uw favoriete accessoires en maak van de keuken een sfeervolle, trendy ruimte!

Inspiratiebeelden voor deze trend

Nieuwenhuis Keukens biedt talloze mogelijkheden qua open kasten en planken in de keuken. Zo staan er in de keukenshowrooms van Nieuwenhuis diverse keukens opgesteld met open kasten en planken. Bekijk bijvoorbeeld eens onderstaande foto’s. Deze keukens zijn voorzien van praktische en stijlvolle open kastjes. Zoals u ziet maken de kruiden en plantjes de ruimte helemaal af. Dit is te danken aan de opvallende, groene kleuren en de natuurlijke sfeer die de plantjes met zich meebrengen.

Wat berg ik erin op?

Open kasten zijn bij uitstek geschikt om uw mooiste servies te tentoonstellen. Ook kunt u hier prachtige accessoires of plantjes in plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor accessoires in een opvallende kleur, waarmee de ruimte een uniek karakter krijgt. De mogelijkheden qua inrichting van open kasten zijn eindeloos. Een andere opkomende trend is het gebruik van planten in de keuken. Open kastjes in de keuken bieden een prachtige plek voor deze trend! Ook planken zien we steeds vaker terug in deze ruimte. Hier zet u bijvoorbeeld een leuk schilderijtje, uw leukste kookboeken of veelgebruikte kruiden op. Een plank is niet alleen erg stijlvol, maar ook heel praktisch. U heeft nu bijvoorbeeld direct de verse kruiden bij de hand die hierop geplaatst zijn.

Wilt u meer weten over trends in de keuken?

Bent u geïnteresseerd in de laatste trends op het gebied van keukens? Breng dan een bezoek aan een van de keukenshowrooms van Nieuwenhuis Keukens. Onze deskundige adviseurs laten u graag de nieuwste trends zien. Ook kunt u hier zelf veel inspiratie opdoen voor uw droomkeuken. Ook biedt Nieuwenhuis Keukens een gratis keukenmagazine met talloze inspiratiebeelden. Hierin vindt u talloze keukens die voorzien zijn van deze opkomende trend.

Home
Terug
Sluiten