Keukentrend: pasteltinten

In de gebruikelijke keukenshowroom ziet u het niet vaak voorbij komen, maar toch is het een trend: pasteltinten in de keuken. Zachte kleuren zoals mintgroen, beige en lichtroze creëren een frisse uitstraling in uw keuken. Bovendien kunt u nog alle kanten op wat betreft keukenstijl. Bij Nieuwenhuis Keukens vertellen we u alles over deze trend en hoe u deze vrolijke kleuren in uw keuken kunt verwerken.

Een pastelkleurige keuken

Tegenwoordig is een keuken veel meer dan een plek waar het eten klaargemaakt wordt. Het is een ruimte waar u tijd doorbrengt met het gezin of juist waar u in alle rust van uw kopje koffie kunt genieten. Een keuken in pasteltinten draagt bij aan die rust. Dankzij de zachte kleuren vormt uw keuken een mooi geheel. Ga bijvoorbeeld voor een mintgroene keuken. Dit is een opvallende kleur in vergelijking met de gebruikelijke keukenkleuren, maar hij is niet opzichtig. Combineer een mintgroene keuken met licht houten kastjes of een licht aanrechtblad. Hiermee behoudt u het lichte karakter van uw keuken. Bekijk ter inspiratie onze Selekt keukencollectie. Al deze keukens zijn verkrijgbaar in diverse pastelkleuren.

Hints van pastel

Vindt u een geheel pastelkleurige keuken iets te veel van het goede? Dan kunt u er ook voor kiezen om enkel accenten van pastel toe te voegen aan uw keuken. Het voordeel van pastelkleuren is dat u deze kunt combineren met welke keukenstijl dan ook. Zo kunt u aan een strakke, donkerkleurige keuken een lichtroze muur toevoegen, wat een uniek effect geeft aan uw keuken. Laat pasteltinten ook terugkomen in de pannen en eventuele keukenapparatuur in bijvoorbeeld een landelijke keuken. Hiermee creëert u direct een andere uitstraling die menig mens zal verrassen.

Bezoek onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een pastelkleurige keuken en wilt u graag meer informatie? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms bij u in de buurt. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen.

 

Home
Terug
Sluiten