Het MultiMatic systeem van SieMatic

Heeft u meer keukenspullen dan opbergruimte? Houdt u van een opgeruimde keuken, maar weet u soms niet meer waar u alles moet laten? Het MultiMatic systeem van SieMatic biedt de oplossing voor uw SieMatic keuken. Dit systeem helpt u om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Bent u benieuwd hoe dit systeem werkt? Lees dan snel verder en ontdekt het bij Nieuwenhuis Keukens.

Hoe werkt het SieMatic MultiMatic systeem?

Het MultiMatic systeem van SieMatic is toepasbaar op iedere SieMatic keukenkast die na 1999 geleverd is. Dit flexibele interieursysteem zorgt ervoor dat u zelf uw kasten op een praktische manier inricht. De intelligente oplossingen van dit systeem geven u de mogelijkheid om tot wel 30% meer opbergruimte te creëren in uw keuken. Bovendien kunt u de indeling geheel aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren dankzij het flexibele systeem, zodat het opbergsysteem perfect aansluit op uw behoeften. Het assortiment van MultiMatic bestaat uit verschillende handige ruimtewinners voor SieMatic keukenkastjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glazen- en kruidenrekken of houders voor koffiefilters, bakplaten of snijplanken.

Opgeruimd staat netjes

Het SieMatic MultiMatic systeem zorgt ervoor dat u uw keukenspullen op een stijlvolle manier opbergt. Hierdoor wordt u keuken overzichtelijker en komt het design extra goed naar voren doordat de keuken altijd netjes opgeruimd is. Bovendien biedt het systeem zeer stijlvolle opbergmogelijkheden. Van een eenvoudige voorraadkast maakt u bijvoorbeeld een luxueuze wijnkast. Met speciale houders voor de glazen hangt u deze netjes op, terwijl de flessen wijn niet van hun plek rollen. De inzetten en fixeerlijsten zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar zodat alles netjes op zijn plek blijft liggen.

Het MultiMatic systeem in het echt bekijken?

Breng een bezoek aan een van onze keukenwinkels en bewonder het SieMatic MultiMatic systeem met eigen ogen. Hier ontdekt u het complete MultiMatic assortiment van SieMatic en vindt u de beste oplossingen voor uw keuken. Bovendien staan onze professionele keukenadviseurs hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een passend en persoonlijk advies.

 

Home
Terug
Sluiten