De Quooker die alles kan

De nieuwste ontwikkeling van Quooker zorgt ervoor dat de kraan nu werkelijk alles kan. Dankzij deze innovatie komt er nu ook bruisend en gefilterd water uit uw Quooker-kraan. Dit komt bovenop de huidige mogelijkheden tot koud, warm en kokend water. Wilt u meer weten over deze nieuwe mogelijkheid van Quooker? Lees dan snel verder voor meer informatie en vind uit hoe u deze Quooker in uw keuken kunt integreren.

Hoe werkt de nieuwe functie van Quooker?

Het nieuwe systeem plaatst u in uw keukenkastje, naast het reservoir. Zo sluit u het systeem eenvoudig aan op de kraan, waardoor u ook bruisend en gefilterd water uit de kraan tapt. Door te draaien en eenmaal te drukken op de bedieningsknop van de kraan, tapt u bruisend water. De ring, die bij kokend water rood oplicht, geeft nu een knipperend blauw licht. Als u de draaiknop langer ingedrukt houdt en draait, komt er gefilterd water uit de kraan. Hierbij wordt de ring blauw.  Zo kunt u het tappen van kokend water en bruisend water niet tegelijkertijd gebruiken en dus niet per ongeluk door elkaar halen.

De voordelen

De nieuwe Quooker brengt diverse voordelen met zich mee. Naast de al langer bestaande mogelijkheid om direct kokend water uit de kraan te tappen, heeft u nu ook direct bruisend en gefilterd water tot uw beschikking. Drinkt u veel bruisend mineraalwater? Dan bent u met deze Quooker al snel goedkoper uit dan wanneer u telkens losse flessen mineraalwater in de supermarkt koopt. Ook gebruikt u minder plastic flessen, waarmee u bijdraagt aan het milieu. Bovendien zorgt het energiezuinige systeem ervoor dat het koelen van het water weinig extra energie kost. In principe gebruikt u dezelfde hoeveelheid energie wanneer u water koelt in de koelkast. Tot slot zorgt de koolstoffilter ervoor dat smaak- en geurstoffen uit het water worden gefilterd. Hierdoor krijgt het water een pure smaak, zonder onnodige toevoegingen.

Breng een bezoek aan een van onze winkels

Wilt u meer informatie over deze nieuwe innovatie van Quooker? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels om de producten van Quooker met eigen ogen te bewonderen en ervaren. Onze keukenexperts kunnen u bovendien alles vertellen over het Quooker systeem.

Home
Terug
Sluiten