Maak kennis met Nieuwenhuis Keukens

Nieuwenhuis Keukens is al 40 jaar lang dé keukenspecialist van Noord-Nederland. In 1972 opende de eerste vestiging in Deventer. Sindsdien heeft Nieuwenhuis zich verder uitgebreid en mag zich nu met trots de grootste keukenzaak van Noord-Nederland noemen. Wilt u meer te weten komen over Nieuwenhuis Keukens? Lees hier dan meer over deze keukenspecialist en de verschillende vestigingen.

Waar staat Nieuwenhuis Keukens voor?

Nieuwenhuis heeft een grote eigen collectie, genaamd de Nieuwenhuis Selekt collectie. Dit zijn fraaie en eigentijdse keukens die volledig aan te passen zijn aan uw persoonlijke wensen. Bovendien zijn de keukens uit de eigen collectie zeer scherp geprijsd. Naast deze collectie vindt u ook een ruim aanbod aan andere keukens voor een mooie prijs. Zo mogen we ons dé SieMatic-dealer van het Noorden noemen. Ook vindt u stijlvolle inbouwapparatuur van andere A-merken bij Nieuwenhuis, waaronder ATAG, Bauknecht, Miele en Whirlpool. Kortom, voor een uitgebreide en brede collectie bent u bij Nieuwenhuis aan het juiste adres. Bovendien staat ons vakkundige team altijd voor u klaar om u te helpen met het maken van de beste keuze. Zowel binnen als buiten onze openingstijden kunt u terecht bij onze adviseurs voor een persoonlijk adviesgesprek. Samen met de adviseur zet u uw wensen om in een prachtig ontwerp dat volledig bij uw stijl past.

De verschillende vestigingen

Nieuwenhuis beschikt over maar liefst vijf verschillende showrooms, verspreid in het Noorden van Nederland. De showrooms bevinden zich in Groningen, Heerenveen, Assen, Meppel en Deventer. Een overzicht met de openingstijden van alle vestigingen door heel Nederland vindt u hier. Ook vindt u hier een overzicht met de koopzondagen van het gehele jaar.

Van A tot Z geregeld

De beste service en een optimaal gemak staan voorop bij Nieuwenhuis Keukens. Alle stappen, van oriëntatie tot aankoop en levering, worden zorgvuldig doorlopen. Heeft u een keuze gemaakt, dan zorgen we ervoor dat uw nieuwe keuken vakkundig ingemeten wordt. Indien gewenst nemen we u alle zorg uit handen met het comfort pakket.

Bezoek een van onze winkels voor meer informatie

Wilt u de collectie van Nieuwenhuis Keukens met eigen ogen bekijken of persoonlijk advies krijgen van een van onze professionele adviseurs? Breng dan een bezoek aan een van onze vestigingen. Hier bekijkt u op uw gemak diverse showroomkeukens en kunt voor al uw vragen terecht bij onze professionele adviseurs.

Home
Terug
Sluiten