Kokend water kraan voor handige keukenoplossingen

Kokend water kraan

De kokend water kraan zorgt ervoor dat er direct kokend water uit uw kraan stroomt. Op deze manier kunt u op een handige en makkelijke wijze heet water verkrijgen via de kokend water kraan. Nieuwenhuis biedt verschillende merken kranen aan, zoals Franke, Job en Quooker. Benieuwd naar de soorten en de werking van deze kraan? Leest u dan hier verder.

 

De kokend water kraan van Quooker

De kokend water kraan is een Nederlandse uitvinding en wereldwijd erg populair. Ze zijn er in twee varianten: de kokend water kraan met bijpassende mengkraan en de kokend water kraan waarbij er één kraan is voor warm, koud én kokend water. Beide opties zijn even veilig door de beveiliging op de kranen. Quooker heeft een breed assortiment aan kokend water kranen. Zo combineert Quooker een uittrekslang uit de kraan met de kokend water kraan. Zodra de kraan is uitgetrokken zal er geen heet water meer uitkomen, extra veilig dus. Daarnaast hebben ze ook de Twintaps waarbij de kokend water kraan hetzelfde design krijgt als de normale mengkraan. Dit zorgt voor een mooi geheel in uw keuken. De mengkraan en kokend water kraan in één oftewel de Quooker Fushion zijn extra beveiligd voor kinderen zodat ongelukken worden voorkomen. Bij alle drie de soorten kokend water kranen verkoopt Quooker ook een bijpassend reservoir voor een optimaal gebruik. Als u de look van uw keuken helemaal compleet wilt maken, kunt u zelfs ophangbeugels en een zeeppomp in hetzelfde design van de kranen erbij toevoegen. Zo wordt uw keuken een mooi geheel.
 

Veilig en makkelijk in gebruik

Bovendien zorgt een kokend water kraan niet alleen voor extra veiligheid door de veiligheidsknop waardoor kinderen de kraan niet zomaar kunnen opdraaien, maar het zorgt ook voor meer gemak in uw keuken. U hoeft alleen maar de kraan open te draaien voor een kop thee in plaats van de waterkoker op te zetten of draai de kraan open om direct uw eitjes te koken. Zo hoeft u geen water meer op te zetten en te wachten totdat het kookt. Op deze manier wordt het gemak in uw keuken nog groter. Als u graag een milieubewuste keuze maakt, is de Quooker kokend water kraan precies iets voor u. De kraan en het reservoir zorgen ervoor dat u in veel gevallen bespaart op uw energiekosten. Het stand-by verbruik bij een Quooker is dankzij de hoogvacuümisolatie maar 5 cent per dag. Bovendien kraan bespaart veel water doordat het warme water niet helemaal door een lange warmteleiding gaat. Als u voor de zuinigste kraan wilt kiezen, is de combi kraan de perfect keuze. 

Bezoek onze showroom

Benieuwd hoe het brede assortiment kokend water kranen er in het echt uit ziet? Bezoek dan een van de Nieuwenhuis Keukens showrooms om het zelf te ervaren. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze en beantwoorden al uw vragen over de kokend water kraan. 

Home
Terug
Sluiten