Innovatieve ovens maken het u gemakkelijk

Innovatieve functies van keukenapparatuur maken het u steeds gemakkelijker. Met een innovatieve oven wordt het bereiden van de lekkerste gerechten nog eenvoudiger en profiteert u ook van handige hulpmiddelen. Zo kunt u borden en gerechten warmhouden en zijn er functies waarmee u uw oven gemakkelijk reinigt. Lees hier meer over de innovatieve ovens bij Nieuwenhuis.

Handige hulp bij bereiding

De nieuwste generatie ovens zorgen voor veel kookgemak en -plezier. Tiptoetsen en sensoren maken de bediening en het gebruik eenvoudig en efficiënt. Veel huishoudens kiezen tegenwoordig voor twee ovens met verschillende functies in de keuken. Bijvoorbeeld een heteluchtoven en een stoomoven. Het nieuwste op het gebied van stoomovens is de ingebouwde warmhoud- en magnetronfunctie. Een andere innovatieve functie van de huidige ovens is de mogelijkheid om de temperatuur boven en onder apart te bedienen, zodat u het ene gerecht warm houdt terwijl het andere nog even verder gaart. En wat dacht u van de mogelijkheid om vocht toe te voegen voor een smakelijk korstje van uw vleesgerecht? Last but not least: een handige app waarmee u onderweg naar huis de oven vast voorverwarmt, maakt het koken een stuk efficiënter.

Nog meer innovatieve functies

Naast speciale functies als kookhulp, zijn veel ovens ook uitgerust met een handig zelfreinigingssysteem. Aangekoekte etensresten in de oven die u normaalgesproken alleen met hard schuren verwijdert, is verleden tijd. Met de pyrolysefunctie wordt vuil en vet onder hoge temperatuur verbrand, waarna u met een zachte doek gemakkelijk de as verwijdert. Zo bespaart u een hoop schoonmaaktijd en geniet u van een schone, fris ruikende oven. Naast reinigingsfuncties zijn er ook warmhoudfuncties die u extra tijd geven tijdens het bereiden van een uitgebreid diner. Zo houdt u de gestoomde vis warm en maakt u op uw gemak een heerlijk sausje klaar.

Wilt u meer weten over innovatieve ovens?

Bent u geïnteresseerd in de nieuwste oventechnologieën? Breng dan een bezoek aan een van de keukenshowrooms van Nieuwenhuis Keukens. Onze deskundige adviseurs laten u graag de nieuwste apparatuur en snufjes zien.

Home
Terug
Sluiten