Ook nu mag u service van ons verwachten die u gewend bent, maar dan op afstand

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komt aardig wat kijken. Ook in deze periode denkt Nieuwenhuis Keukens graag met u mee, zo kunt u ons uiteraard gewoon telefonisch bereiken, mailen en zelfs videobellen. Hopelijk kunnen wij u vanaf 3 maart gewoon weer welkomen in onze winkels. 

Afspraken in de showroom 
Onze showrooms zijn gesloten, maar op afstand gaat onze dienstverlening gewoon door. Onze adviseurs blijven u graag voorzien van inspiratie en passend advies. Dit kan middels een adviesgesprek op afstand of een adviesgesprek aan huis. 

Heeft u een afspraak in één van onze showrooms gepland? Onze adviseurs zullen contact met u opnemen om de door u gemaakte afspraak op een andere manier of op een ander moment te laten plaatsvinden. 

Afspraak na inmeten
Heeft u een geplande afspraak in de showroom naar aanleiding van het inmeten van uw keuken, dan zal de verkoopadviseur contact met u opnemen om de details telefonisch of per video met u te bespreken

Klantenservice van ma-vr telefonisch bereikbaar van 08:30 - 12:30 uur
Vanwege Covid 19 is de bezetting op onze klantenservice tijdelijk beperkt en zijn we vanaf heden telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 12:30 uur. Uiteraard kunt u via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op uw begrip en zullen er alles aan doen U zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Inmeten, levering & montage
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaatst. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren. 

Al onze adviseurs, bezorgers en monteurs volgen de vastgestelde richtkuhbeb van het RIVM met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand. 

Laten we goed op elkaar letten. Blijf gezond!

Met vriendelijke groet, 
Nil Çakiroglu

Home
Terug
Sluiten