We ontvangen u graag in de showroom

update 28 april 2021

Goed nieuws! De deuren van onze showrooms zijn geopend. Onze adviseurs kunnen niet wachten om u weer volop te inspireren en te voorzien van passend advies. De vraag naar advies is groter dan ooit. Wilt u verzekerd zijn van passend advies op maat met een adviseur, dan raden wij u aan vooraf een afspraak te maken.

Blijft u liever thuis? Ook dan denken wij graag met u mee tijdens een advies aan huis

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM

Natuurlijk heeft uw gezondheid en die van onze medewerkers de hoogste prioriteit. Daarom volgen onze adviseurs, bezorgers en monteurs de vastgestelde richtlijnen van het RIVM. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand. 

Klantenservice van ma-vr telefonisch bereikbaar tussen 08:30 - 12:30 uur

Vanwege Covid 19 is de bezetting op onze klantenservice tijdelijk beperkt en zijn we vanaf heden telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 12:30 uur. Uiteraard kunt u via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op uw begrip en zullen er alles aan doen u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Inmeten, levering & montage

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren. 

Laten we goed op elkaar letten. Blijf gezond! 

Nil Çakiroglu

Home
Terug
Sluiten