Uw keukenbudgetplan is verzonden!

1. Wilt u alvast rondneuzen in onze collectie? 
U kunt onze gehele keukencollectie vinden op onze website. Zo kunt u in alle rust de verschillende keukens bekijken alvorens u een afspraak maakt.

2. Uw keuken in 3D ontwerp? 
Wilt u graag een beeld krijgen van uw nieuwe keuken? Maak dan geheel vrijblijvend een 3D-ontwerp via onze website. Uiteraard kunt u ook uw ideale keuken vorm laten geven door één van onze adviseurs. Maak direct een afspraak en werk samen met de adviseur aan uw droomkeuken.

3. Heeft u direct een vraag? 
U kunt ons natuurlijk altijd even bellen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur (op vrijdag tot 17:00). Telefoonnummer: 0570 - 503450. In het weekend kunt u contact opnemen met een vestiging bij u in de buurt.

Nieuwenhuis Selekt Keukens

Hoogstaande kwaliteit en een lage prijs gaan uitstekend samen! Dat bewijs levert Nieuwenhuis Keukens met het eigen merk Selekt Keukens: fraaie, eigentijds vormgegeven, zeer complete keukens die volledig aan te passen zijn aan uw persoonlijke wensen. Selekt Keukens zijn verkrijgbaar in vele stijlen en types. Klassieke keukens met de sfeer van toen en de kwaliteit van nu, stralen gezelligheid en warmte uit. De moderne keukens kenmerken zich door een strak, trendy en stijlvol design. Alle Selekt Keukens zijn zeer hoogwaardig afgewerkt en leverbaar in diverse materialen, kleuren en vormen. Bovendien zijn ze nu blijvend in prijs verlaagd!

SieMatic keukens

Bekroonde ideeën en vormgeving. Praktische vondsten en originele oplossingen. Verrassende materialen en details. Perfecte constructie en afwerking. Tijdloos en individueel design. Dat is SieMatic. Nieuwenhuis Keukens is dé SieMatic-dealer van het noorden. De hoogwaardige keukens van SieMatic zijn met liefde voor detail gemaakt. Dat ervaart u aan de buiten- én binnenkant. SieMatic biedt oneindig veel mogelijkheden in kleuren, stijlen en materialen: van modern tot klassiek. En ook van binnen zijn de keukens ideaal met handige kasten, laden en uittrekelementen. Met SieMatic haalt u topdesign in huis! 

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd
Home
Terug
Sluiten